Dřevěný xylofon jelen Baby Forest Janod #VALUE! od 12 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěný xylofon Baby Forest ve tvaru zvířátka jelene je krásný hudební nástroj ze dřeva vhodný pro děti od 12 do 36 měsíců s unikátním francouzským designem. Dětský xylofon ve tvaru lesního zvířátka upoutá děťátko pestrými a zářivým barevným provedením a kovovým zvukem. Rozměry dřevěné hudební hračky jsou 28*15*2 cm. Dřevěný xylofon má 4 stupnice barevně odlišeny, na kterých dítě hraje 1 nebo 2 hůlkami. Hudební nástroj ve velké míře ovlivňuje rozvoj hudebního cítění a smyslu pro rytmus, kromě toho zajistí obrovskou zábavu na dlouhé hodiny pro celou rodinu.

Dětský xylofon podporuje i rozvoj kreativity, fantazie a představivosti, také buduje dětské sebevědomí a odvahu při vystupování. Dřevěný hudební nástroj Janod je opravdu nadčasový, vyrobený z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných a odolných barev. Jedinečný francouzský design, pěkná barva a realistické provedení vám zaručí, že dětskému dřevěnému xylofonu Janod neodolá žádný malý hudebník nebo hudebnice. Rozvíjejte hudební talent svého děťátka touto pěknou hračkou.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární, protože ve velké míře ovlivňují vývin dětí. Všechny dřevěné hračky Janod mají jistý vzdělávací význam, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná motorika dětí, zkoumáním dřevěných povrchů se rozvíjí i hmatová citlivost rukou. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštiepilo. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Společnost Janod přináší na trh kvalitní dřevěné hračky s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti.

Vlastnosti

  • dřevěný xylofon s paličkami - jelen
  • rozměry 28*15*2 cm
  • v zářivých barvách, které děťátko upoutají
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodný pro děti od 12 do 36 měsíců
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí hudební sluch, smysl pro rytmus, jemnou motoriku, hmatovou citlivost, fantazii a představivost, kreativitu
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu28*15*2 cm
Rozměry balení16*4*28 cm
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,45 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.