Dřevěný vozík Medvěd Zigolos Janod na tahání s kostkami 19 kostek od 12 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěný vozík Zigolos-Medvěd s kostkami s francouzským designem je nádherná hračka ze dřeva vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců. Dřevěný vozík s kostkami je zelené barvy, má rozměry 25*24*7 cm, krásné přírodní barvy kostek si získají pozornost dětí. Dřevěné kostky v příjemných barvách mají různé tvary, ze kterých si děťátko může poskládat hnědého medvěda, 3 stromky, hřib, vodu nebo sluníčko mezi obláčky. S jednotlivými dílky se děti mohou hrát samostatně nebo jejich kladou jako skládačku do vozíku. Skládáním kostek se děti učí poznávat barvy, tvary, rozvíjejí logické myšlení a procvičují motoriku rukou. S touto krásnou dřevěnou hračkou se děti zahrají dlouhé hodiny.

Hračka má gumová kolečka, které zajistí hladkou jízdu na různých površích. Na dřevěném vozíku s kostkami je šňůrka, a tak si děťátko může oblíbenou hračku vzít kdekoliv s sebou. Sada dřevěných kostek v dřevěném vozíku pro děti je nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím po sobě, je vyrobena z kvalitního dřeva a zdravotně bezpečných barev a laků s jedinečným francouzským designem. Potěšte své děti touto originální sadou dřevěných kostek v pěkném zeleném vozíku na tažení. Pomůžete jim tak s rozvojem fantazie a tvořivosti, jemné motoriky.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární a to ne nadarmo. Všechny dřevěné hračky Janod mají totiž edukační charakter, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním dřevěných povrchů se zvyšuje a rozvíjí hmatová citlivost, dále se rozvíjí dětská fantazie a tvořivost. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštiepilo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Společnost Janod přináší na trh kvalitní dřevěné hračky s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Výrobky značky Janod neustále podstupují inovace, aby naplňovali moderní trendy. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti.

Vlastnosti

  • dřevěná souprava barevných kostek ve vozíku na tažení
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců
  • rozměry 25*24*7 cm
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí dětskou tvořivost, inteligenci, logické myšlení
  • v praktickém balení
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu25*24*7 cm
Rozměry balení26*8*25 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,88 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.