Dřevěný vozík s xylofonem Red Tatoo Janod na tahání od 18 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěný vozík - xylofon na tažení Red Tatoo je nádherná hračka ze dřeva vhodná pro děti od 18 do 36 měsíců. Dřevěná hračka má duhové barevné provedení, gumové kolečka, které zajistí hladkou jízdu na různých površích. Rozměry dětského vozíku jsou 28,5*22*14 cm, v balení najdete i 2 dřevěné paličky, které se dají připevnit na vozík během cesty. Dětský xylofon ve velké míře pomáhá vývoji vašeho děťátka, neváhejte a pořiďte vašemu malému hudebníkovi tuto skvělou dřevěnou hračku. Pomůžete mu tak s rozvojem fantazie a tvořivosti, jemné motoriky a také sluchu. Dřevěný xylofon pro děti je nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím po sobě, je vyrobena z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných barev a laků.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární a to ne nadarmo. Všechny dřevěné hračky Janod mají totiž edukační charakter, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním dřevěných povrchů se zvyšuje a rozvíjí hmatová citlivost, dále se rozvíjí dětská fantazie a tvořivost. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštiepilo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Janod je renomovaná francouzská společnost zabývající se vývojem prvotřídních dřevěných hraček pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Kvalitu této francouzské značky dokazují i ​​několik mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dřevěný vozík na tažení se xylofonem
  • dřevo pochází ze zodpovědně obdělávaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • kolečka jsou vyrobeny z gumového materiálu
  • vhodný pro děti od 18 do 36 měsíců
  • v pestrých duhových barvách, které děti zaujmou
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí jemnou dětskou motoriku, sluch, tvořivost a fantazii
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • unikátní francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu28,5*22*14 cm
Rozměry balení29,5*23*15,5 cm
Hmotnost1,36 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.