Dřevěný vkládací domeček Zigolos Janod se slepicí a kostkami od 18 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěná vkládačka ve tvaru domečku ze série hraček Zigolos je úžasná vzdělávací hračka vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců. Vkládací domeček se slepičkou, kostkami a zvonkem má pestré barvy a úžasný design, díky čemuž je to ideální dárek pro vaše nejmenší. Hračka ve tvaru domečku pro děti obsahuje dřevěný domeček - vkládačka, barevné kostky různých tvarů na vkládání, kladívko na zatloukání v podobě slepičky a zvonek. Úkolem dětí je vložit kostky do správného otvoru a vajíčko zatlouct kladívkem do otvoru. Rolnička umístěna nad otvorem, ze kterého kostky vypadnou, dělá hru dětí s touto dřevěnou hračkou ještě více zábavnější. Vkládací domeček má rozměry ideální pro nejmenší děti 23*10*27 cm.

Kostka poskytuje dětem nekonečnou zábavu, ale i vzdělávání se hravou formou. Praktické dřevěné držadlo umožní děťátku vzít si tuto pěknou hračku kdekoliv ze sebou. Děti si prostřednictvím hry s dřevěnou vkládačkou ve tvaru domečku rozvíjí jemnou motoriku, logické myšlení, učí se poznávat barvy, tvary. Janod dřevěná didaktická vkládačka je nadčasová hračka, která bude moderní a pěkná i po letech, je vyrobena z kvalitních a zdravotně nezávadných materiálů. Udělejte radost svým dětem touto pěknou a kvalitní hračkou.

Všechny hračky Janod mají edukační charakter, protože ve velké míře přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost dále rozvíjejí logické myšlení a paměť, děti poznávají a objevují nové předměty. Dětská hračka Janod se díky svému jedinečnému designu, kvalitním materiálům a barevnému provedení stane oblíbeným společníkem dětí během dlouhých letních nebo zimních večerů a zaručí, že se nikdy nebudou nudit a jen tak ztrácet čas.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která vyvíjí prvotřídní edukační hračky pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta.

Vlastnosti

  • didaktická vkládačka ve tvaru domečku
  • zábavná hračka pro děti
  • pro děti od 12 do 36 měsíců
  • má rozměry 23*10*27 cm
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí dětskou motoriku, logické myšlení, koncentraci
  • děti se učí poznávat barvy, tvary, zvířátka vizuálně i dotykem
  • má pestré barvy na zaujetí děťátka
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • jedinečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu23*10*27 cm
Celková výška27 cm
Rozměry balení23*12*28 cm
Celková délka23 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,81 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.