Dřevěný věšák se zvířátky Sophie la Girafa Janod dekorace

Popis produktu

Janod věšák na stěnu Sophie La Girafe je krásná a praktická dekorace do pokoje dítěte vhodná pro všechny děti, které si ve svém království chtějí pověsit něco na zeď. Dřevěný věšák na stěnu pro děti se dá připevnit kamkoli, jsou na něm čtyři zvířátka, na která lze zavěsit taška po příchodu ze školy, ručníček, různé hračky a pomůcky nezbytné pro dítě. Na věšáku jsou veselá zvířátka: želva, kočička, medvídek, ptáček a hlavní šéfka žirafa. Kromě praktického významu má věšák do dětského pokoje i dekorativní funkci, protože je to zároveň pěkný barevný obraz, který oživí a rozveselí každý dětský pokoj.

Veselá dřevěná dekorace na stěnu nesmí chybět v žádném dětském pokoji kvůli svou jedinečnému designu, veselým barvám a praktickému využití. Dřevo na hračkách a dekoracích Janod je ošetřeno tak, aby se neodštěpovalo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné. Díky použitým materiálům a jedinečnému designu je dřevěná dekorace pro děti Janod nadčasová, bude atraktivní pro několik dalších generací. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěženo ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Janod je inspirovaný francouzským designem, zabývající se výrobou kvalitních dřevěných hraček pro děti, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že si děti hrají a baví se v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobce Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dřevěná dekorace do dětského pokoje
  • dřevo pochází ze zodpovědně obdělávaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • barvy a laky použité na věšáku jsou zdravotně nezávadné
  • vhodná na stěnu do každého dětského pokoje
  • rozměry 54*6*20 cm
  • 4 veselá zvířátka slouží k zavěšení různých věcí
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu54*6*20 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.