Dřevěný válec Tatoo Push'N Roll Janod na tlačení se zvonkem od 12 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěný válec Tatoo Push'N Roll je krásná dřevěná hračka vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců. Dřevěná hračka je velkou pomůckou pro děti, které se učí chodit. Ručka má nastavitelnou výšku, přizpůsobí se tedy výšce každého dítěte. Hračka ze dřeva gumová kolečka, tak je zajištěna hladká jízda po různých površích. Při tlačení se uvnitř dřevěného válečku rozezvučí zvonky, začnou se pohybovat barevné kuličky, které vytvářejí uvnitř duhové zbarvení, proto chození bude pro vaše děti velmi zábavná činnost. Usnadněte vašim ratolestem učení se chodit pomocí této krásné a zábavné dřevěné hračky. Mimo jiné dřevěný váleček napomáhá dětem při poznávání tvarů a barev, rozvoji motoriky a hmatové citlivosti. Dřevěná hračka pro nejmenší je nadčasová, vyrobena z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných a odolných barev.

Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se na něm nedělali třísky. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel. Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární, protože ve velké míře ovlivňují vývin dětí. Všechny dřevěné hračky Janod mají jistý vzdělávací význam, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním dřevěných povrchů se zvyšuje i hmatová citlivost. Jemný povrch, pestré barvy a jedinečný design zaručí, že se vaše dětičky s dřevěným válečkem na chození Janod nikdy nebudou nudit.

Francouzská společnost Janod známa rozmanitou škálou originálních dřevěných hraček s francouzským designem. Hračky tohoto výrobce jsou nejen velmi zajímavé a zábavné, ale přispívají také k rozvoji dětské inteligence. Mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti mají hračky i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Kvalitu Janod dokazují i ​​několik mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dřevěná hračka na tlačení - váleček s kuličkami a rolničkami
  • ručka nastavitelná do dvou výšek
  • gumová kolečka
  • dřevo pochází ze zodpovědně obdělávaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • ideální na učení se chodit pro nejmenší
  • rozvíjí dětskou motoriku, hmatovou citlivost
  • má pestré barvy na zaujetí děťátka
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu24*9,5*56 cm
Rozměry balení24*9,5*63 cm
Hmotnost0,75 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.