Dřevěný rámeček na fotografii My Picture Frame Classique Home Kaloo 16*21 cm

Popis produktu

Dřevěný rámeček na fotografii My Picture z edice Home od francouzské společnosti Kaloo je moderní doplněk do dětského pokojíčku, který potěší nejmenší chlapce i holčičky. Do designového rámečku z kvalitního a pečlivě ošetřeného dřeva snadno vložíte oblíbenou fotografii rodiny, miminka nebo sourozenců. Nádherné provedení v jemné modré barvě ve stylu lesních zvířátek a rostlin zaujme každé dítě. Rámeček s podstavcem se dá postavit na stůl nebo zavěsit na stěnu díky praktické šňůrce.

Na rámečku je vyobrazen pěkný obrázek srnky, která rozvíjí dětskou fantazii a představivost. S rámečkem Kaloo se vytváří v dětském pokojíčku klidná a domácí atmosféra, zachovávají se milé vzpomínky a v dětech se umocňuje pocit jistoty a bezpečí. Rámeček má rozměry 16*21 cm a výborně se hodí k dalším doplňkům Kaloo z edice Home.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá výrobou hraček a doplňků pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček a doplňků je důkladně kontrolován, splňují přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Produkty Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo spokojeně a bezpečně.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu16*21 cm
Rozměry balení22*2*18 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.