Set dřevěný obchod s pokladnou Green market Janod a váhou s ovocem a zeleninou

Popis produktu

Dřevěný obchod s pokladnou a váhou Green Market Janod je určen pro děti od 3 let. Součástí balení je také ovoce a zelenina, vaše děťátko si tak zahraje až s 32 doplňky. Dřevěný obchod má zeleno-bílé provedení a ideální výšku 93 cm. Děťátko si může hrát na prodavače zeleniny a ovoce a rozvíjet tak své znalosti o potravinách, kreativitu a komunikační schopnosti. Součástí balení jsou i peníze a krabičky, díky čemuž má dítě pocit, že nakupuje v opravdovém obchodě.

Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neodštíplo a je vytěženo ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy přírody a původních obyvatel. Všechny dřevěné hračky Janod mají vzdělávací význam, neboť přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Dítě se při hraní s dřevěným obchodem s pokladnou naučí správně počítat, odhadovat cenu a komunikovat se svými vrstevníky a kamarády.

Společnost Janod se zabývá vývojem kvalitních hraček s francouzským designem. Hračky Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy a tak se nemusíte obávat o bezpečnost vašeho děťátka.

Vlastnosti

  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů
  • vhodná pro děti od 3 let
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí dětskou motoriku, hmatovou citlivost
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu43*30*93 cm
Celková výška93 cm
Celková délka43 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.