Dřevěný Medvěd Zigolos Janod na tahání s xylofonem od 12 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěné zvířátko na tahání Zigolos Medvěd s xylofonem je pěkná hračka ze dřeva francouzské značky Janod vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců. Tahací hračka Medvěd se xylofonem má rozměr 13*11*12 cm, pestré barvy a úžasný design, díky čemuž je to ideální dárek pro vaše nejmenší. Dřevěné kolečka na hračce zajistí hladkou jízdu na různých površích, při tažení dřevěný Medvěd vesele vyhrává na barevném xylofonu a tím hračka vydává milý zvuk, který se zalíbí nejen dětičkám, ale i okolí.

Dřevěné zvířátko na tahání Janod je upevněno na šňůrce, aby ji děťátko mohlo snadno chytit a vydat se s ní do světa. Děti si prostřednictvím této dřevěné hračky rozvíjejí motoriku rukou, poznávají barvy a tvary. Dřevěný hrající medvěd je skvělý společník na objevování vnějšího, neznámého světa pro malé dobrodruhy. Dřevěná hračka medvídek na tažení je nadčasová hračka, vyrobená z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných a odolných barev. Udělejte radost nejmenším dětem touto barevnou a kvalitní hračkou.

Všechny dřevěné hračky Janod mají jistý vzdělávací význam, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním dřevěných povrchů se zvyšuje a rozvíjí hmatová citlivost. Dřevěné hračky Janod mají unikátní francouzský design, jsou vhodné pro dětičky od jednoho roku, jejich povrchová úprava je zdravotně nezávadná, takže i když si menší dítě dá hračku do pusy, nehrozí zdravotní rizika. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštípilo. Díky použitým materiálům a jedinečnému designu bude dřevěné tahací zvířátko Janod dlouho oblíbeným společníkem vašich dětí.

Dřevěná hračka francouzské značky Janod je vyrobena na základě nekompromisního přístupu - výrobce uvolní do prodeje jen takové hračky, které splňují bezpečnostní kritéria a zabraňují zranění dítěte. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštiepilo. Barevné ošetření hraček zajišťuje stálobarevnost dlouhá léta. Jasné barvy jsou odolné vůči otěru a hračky ze dřeva Janod budou celá léta jako nové. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Vlastnosti

  • dřevěné zvířátko na tahání Medvěd se xylofonem
  • s dřevěnými kolečky
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců
  • rozměr 13*11*12 cm
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí dětskou motoriku, fantazii
  • děti se učí poznávat barvy, tvary
  • má zářivé barvy na zaujetí děťátka
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • jedinečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu13*11*12 cm
Rozměry balení14*12*14 cm
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,45 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.