Dřevěný Medvěd Zigolos Janod na tlačení s labyrintem a zvonkem od 12 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěný Medvěd s labyrintem a zvonkem ze série hraček Zigolos je krásná dřevěná hračka z dílny francouzských designérů vhodná pro holčičky a chlapce od 12 do 36 měsíců. Dřevěná hračka na tlačení je velkou pomůckou pro děti, které se učí chodit. Ručka má výšku 46 cm, dá se nastavit do dvou různých poloh, aby se přizpůsobila výšce děťátka. Dřevěný medvěd v bílé barvě má ​​na krku upevněný zvonek, který při pohybu vydává zvuk, který zaujme děti i okolí. Součástí hračky je smyčkovací hlavolam s 5 barevnými kuličkami, na kterém se děti učí barvy a procvičují si jemnou motoriku.

Hračka ze dřeva má gumová kolečka, tak je zajištěna hladká jízda po různých površích. S touto originální hračkou ze dřeva bude chození pro vaše dětičky velmi zábavná činnost. Pomocí dřevěné hračky na tlačení se rozvíjí motorika rukou, děti poznávají barvy a tvary. Dřevěná hračka pro nejmenší je nadčasová, vyrobená z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných a odolných barev. Usnadněte vašim ratolestem učení se chodit pomocí této krásné a zábavné dřevěné hračky.

Všechny dřevěné hračky Janod mají unikátní francouzský design, jistý vzdělávací význam, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním dřevěných povrchů se zvyšuje a rozvíjí hmatová citlivost. Dřevěné hračky jsou vhodné pro dětičky od jednoho roku, jejich povrchová úprava je zdravotně nezávadná, takže i když si menší dítě dá hračku do pusy, nehrozí zdravotní rizika. 

Dřevěná hračka francouzské značky Janod je vyrobena na základě nekompromisního přístupu - výrobce uvolní do prodeje jen takové hračky, které splňují bezpečnostní kritéria a zabraňují zranění dítěte. Barevné ošetření hraček zajišťuje stálobarevnost dlouhá léta. Jasné barvy jsou odolné vůči otěru a hračky ze dřeva Janod budou celá léta jako nové. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Vlastnosti

  • dřevěná hračka na tlačení - medvěd s labyrintem a zvonkem
  • ručka nastavitelná do dvou výšek
  • gumová kolečka
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • ideální na učení se chodit pro nejmenší
  • rozvíjí dětskou motoriku, hmatovou citlivost
  • má pestré barvy na zaujetí děťátkay pro maximální bezpečnost dětí
  • jedinečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu17*8*23 cm
Rozměry balení14*20*28 cm
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,4 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.