Dřevěný labyrint Sob a Liška Zigolos Janod na houpačce se skládačkou od 12 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěný labyrint na houpačce se skládačkou Sob a Liška Zigolos ve tvaru houpačky je krásná vzdělávací hračka s francouzským designem vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců. Dřevěná hračka má rozměry ideální pro nejmenší děti 29*15*35 cm, tvoří ji pestrobarevný smyčkovací hlavolam - labyrint s různobarevnými geometrickými útvary a 2 zvířátka Sob a Liška, které se dají skládat a rozkládat. Každé dřevěné zvířátko se skládá ze 3 částí a při skládání zvířátka si děti procvičují jemnou motoriku a trpělivost. Dřevěné zvířátka sob a liška při kolísání vydávají hlavou klepotavý zvuk, který poutá pozornost dětí.

Dřevěná hračka Janod ve tvaru žluté houpačky s labyrintem a dvěma zvířátky, dává dětské hře nový rozměr, děti při hraní a skládání zvířátek musí dávat pozor i na rovnováhu skládačky. Děti si hravou a zábavnou formou rozvíjejí jemnou motoriku, logické myšlení, poznávají tvary a barvy, učí se pochopit princip houpání a trénují si trpělivost. Dřevěný labyrint na houpačce se zvířátky je nadčasová didaktická hračka, která bude moderní a pěkná i po letech, je vyrobena z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných a odolných barev.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární a to ne nadarmo. Všechny dřevěné hračky Janod mají jistý vzdělávací význam, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním dřevěných povrchů se zvyšuje a rozvíjí hmatová citlivost. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštípilo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné. Díky použitým materiálům a jedinečnému designu bude hračka Janod dlouho oblíbeným společníkem vašich dětí.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která vyvíjí prvotřídní dřevěné hračky pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta.

Vlastnosti

  • dřevěný labyrint na houpačce s 2 zvířátky
  • dvě hračky v jedné
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodný pro děti od 12 do 36 měsíců
  • rozměr 29*15*35 cm
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí dětskou motoriku, logické myšlení
  • děti se učí poznávat barvy, tvary
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • jedinečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu29*15*35 cm
Rozměry balení31*9*40 cm
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,6 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.