Dřevěný kroket pro celou rodinu Janod s vozíkem a doplňky od 4 let

Popis produktu

Dřevěný kroket Janod pro celou rodinu je skvělá hra, která zabaví nejen děti od 2 do 4 let, ale i jejich rodiče a starší sourozence. Tato kroketová souprava je určena pro maximálně čtyři hráče. Pravidla hry jsou naprosto jednoduché a kroket dokáží hrát i menší dětičky. Před začátkem hry se rozestaví branky, které utvoří dráhu a přes ně se hráči snaží trefit míčky dřevěnými kladívky. Cílem kroketu je projít celou dráhu na co nejmenší počet úderů. Kroketová souprava pro děti i dospělé Janod je vyrobena z kvalitního dřeva. Míčky a kladívka jsou barevně označeny, aby každý hráč poznal své nástroje na hru.

Souprava kroketu Janod obsahuje 4 barevně odlišené kladívka a 4 dřevěné míčky v modré, růžové, zelené a oranžové barvě, 2 kolíky a 6 bráničiek. Všechny tyto pomůcky na kroketové hru jsou uloženy v praktickém vozíku na kolečkách, takže po hrací ploše si ho hráči mohou tahat s sebou a mít vše stále po ruce. Stojan je snadno přenosný, skladný a nezabere mnoho místa. Hra kroket je určena pro více hráčů a představuje skvělou zábavu, při které se posiluje soutěživý duch dětí. Hra je zároveň aktivním odpočinkem a při odpalování míčků se posilují svaly na rukou.

Francouzská společnost Janod je známá širokou škálou originálních dřevěných hraček s francouzským designem. Hračky Janod jsou nejen velmi zajímavé a zábavné, ale přispívají také k rozvoji dětské inteligence. Mají veselé barvy a hebký povrch a splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti mají hračky i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Kvalitu francouzské značky Janod dokazují i ​​několik mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu33*25*76 cm
Celková výška76 cm
Celková délka33 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.