Dřevěný kroket Forest Animal Croquet Janod se 6 lesními zvířátky

Popis produktu

Dřevěný kroket Forest Animal Croquet francouzské značky Janod je zábavná nenáročná sportovní hra vhodná pro dívky a chlapce od 3 do 6 let. Tato krásná kroketová souprava s motivem lesních zvířátek je vyrobena ze dřeva. 6 lesních dřevěných zvířátek: medvěd, divočák, ježek, srnka, zajíc a liška je připraveno na hru kriketu. Cílem kroketové hry je namířit a trefit míček do otvorů, které mají zvířátka na bříšku. Pravidla hry jsou jednoduchá: před začátkem hry se rozestaví zvířátka, které tak utvoří kriketovou dráhu a hráči se snaží trefit míč dřevěnými kladívky přes otvory na bříškách zvířátek. Hru si děťátko může zahrát samo nebo spolu s kamarádem. Sportovní dřevěná kroketová sada Forest Animal Croquet pro děti je vyrobena z kvalitního dřeva a povrch hraček je ošetřen zdravotně nezávadnými barvami a laky.

Veselé barvy zvířátek dělají hru velmi příjemnou. Lesní zvířátka jsou velké 23,5*16 cm. Dvě dřevěné kroketové hole mají hladký povrch, který je na dotek velmi příjemný. Sportovní hole na kroket o rozměrech 9*3,2*52 cm děťátko jednoduše uchopí do ručky. Kroketový míček ze dřeva má průměr 5 cm a v balení jsou 2 kusy. Všechny díly dřevěné kroketové sady jsou vyrobeny precizně s důrazem na kvalitu provedení. Sportovní kroketovou sadou 6 veselých zvířátek, 2 holí a 2 míčků si děti užijí spoustu zábavy a zároveň si procvičují odhad vzdáleností, koordinaci pohybů a přesnost. Kroket si děti mohou zahrát venku, ale také uvnitř během nepříznivého počasí. Díky jedinečnému francouzskému designu, kvalitním materiálům a pestrým barvám této nádherné hračce neodolá žádné dítě.

Společnost Janod přináší na trh kvalitní dřevěné hračky s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. V nabídce této francouzské značky najdeme dřevěné hračky s tradicí, které jsou však vyráběny moderními technologiemi a splňují očekávání a potřeby dnešních dětí a jejich rodičů. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti.

Vlastnosti

  • dřevěná souprava na dětský kriket
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • na povrchu hračky jsou použity zdravotně nezávadné barvy a laky
  • vhodný pro děti od 3 do 6 let
  • rozměry kriketové paličky 9*3,2*52 cm
  • v pěkném barevném provedení
  • rozvíjí dětskou motoriku, podporuje pohybové aktivity
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy
  • úžasný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu9*4*52 cm
Rozměry balení32*8*32 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,45 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.