Dřevěná hra kroket Champions Croquet Janod se 6 fotbalisty od 4 let

Popis produktu

Zábavná nenáročná dřevěná sportovní hra kroket Champions Croquet francouzské značky Janod je vhodná pro chlapce od 3 do 6 let. Tato krásná kroketové souprava je vyrobena z kvalitního dřeva. 6 fotbalistů ve barevných dresech je připraveno na hru kroketu. Cílem hry je namířit a trefit míček do otvorů, které tvoří nohy fotbalistů. Pravidla hry jsou jednoduchá: před začátkem hry se rozestaví fotbalisté, kteří tak utvoří dráhu, a hráči se snaží trefit míč dřevěnými kladívky přes otvory. Hru si děťátko může zahrát samo nebo spolu s kamarádem. Kroketové sportovní sada Champions Croquet pro děti je vyrobena z kvalitního dřeva a povrch hraček je ošetřen zdravotně nezávadnými barvami a laky.

Figurky fotbalistů umocňují sportovní atmosféru při hře. Fotbalisté o rozměrech 19x20 cm jsou připraveni ke hře. Dvě dřevěné kroketové hole mají hladký povrch, který je na dotek velmi příjemný. Sportovní hole s rozměry 9*3,2*52 cm děťátko jednoduše uchopí do ručky. Kroketový míček ze dřeva má průměr 5 cm a v balení jsou 2 kusy. Všechny díly jsou vyrobeny s francouzskou precizností s důrazem na kvalitu provedení. Sportovní kroketové sadou 6 fotbalistů, 2 holí a 2 míčků si děti užijí spoustu zábavy a zároveň si procvičují odhad vzdáleností, koordinaci pohybů a přesnost. Kroket si děti mohou zahrát venku, ale také uvnitř během nepříznivého počasí.

Společnost Janod přináší na trh kvalitní dřevěné hračky s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou značky Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dřevěná souprava na dětský kriket
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • na povrchu hračky jsou použity zdravotně nezávadné barvy a laky
  • vhodný pro děti od 3 do 6 let
  • rozměry kriketové paličky 9*3,2*52 cm
  • v pěkném barevném provedení
  • rozvíjí dětskou motoriku, podporuje pohybové aktivity
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy
  • úžasný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu19*20 cm
Rozměry balení32*8*32 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.