Dřevěný kolotoč Sophie la Girafa Janod závěsný pro nejmenší

Popis produktu

Janod závěsný dřevěný kolotoč Sophie La Girafe je krásná hračka vhodná pro nejmenší děti do 10 měsíců. Má velikost 35*35*34 cm, dá se pohodlně zavěsit nad dětskou postýlku. Na dětském kolotoči jsou zavěšeny zvířátka ptáček, kočička, želva, medvídek a žirafa. Celá dřevěná hračka pro miminka se točí, čímž kolotoč určitě zaujme každého prcka. Děti jsou po narození velmi citlivé na všechny vnější podněty, snaží se rozeznávat věci kolem sebe, poznávají nový neznámý svět. Právě kolotoč pro miminka může být velmi nápomocný při rozvoji dítěte od časného věku, může se díky němu naučit poznávat barvy, tvary, povrchy. Hračky na kolotoči jsou jemné a hebké, jsou vyrobeny z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných barev a laků.

Kolotoč nad postýlku je nejlepší na uspávání miminka. Tento dětský kolotoč se může díky originálnímu a jedinečnému vzhledu, jemným barvám a hebkému povrchu stát společníkem dětí na každý den. Díky použitým materiálům a jedinečnému designu je dřevěný kolotoč pro nejmenší děti Janod nadčasový, bude atraktivní pro několik dalších generací. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Janod se inspiruje francouzským designem, zabývá se vývojem kvalitních dřevěných hraček pro děti, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobce Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dřevěný kolotoč z jemného dřeva
  • vhodný pro všechny nejmenší děti od 0 měsíců
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • dá se zavěsit nad dětskou postýlku
  • dřevo pochází ze zodpovědně obdělávaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • rozměry 35*35*34 cm
  • jemné barvy působí na děti uklidňujícím
  • ideální na uspávání děťátka
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu35*35*34 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.