Dřevěný kolotoč a plyšová zvířátka My all-soft Musical Mobile Home Kaloo s hudbou „Brahms Lullaby“ 70 cm od 0 měsíců

Popis produktu

Dřevěný kolotoč s plyšovými zvířátky z moderní edice Home od francouzského Kaloo je vynikající hračka do dětské postýlky, která je vhodná pro nejmenší děti již od narození. Kolotoč je vyhotoven z prvotřídního dřeva, díky čemuž přináší do dětského pokojíčku originální spojení s přírodou. Miminka se výborně zabaví při pozorování zavěšených plyšových zvířátek, mezi nimiž je medvídek, lištička a zajíček, spolu s barevnými míčky. Kolotoč dokáže vydávat nádhernou melodii „Brahms Lullaby“, která pomůže rychleji uklidnit a uspávat miminka. Zpívající kolotoč nad postýlku pomáhá dětem poznávat nové tvary, barvy, zlepšuje jejich kognitivní schopnosti. Kolotoč má velikost 70 cm a jeho součástí je praktická tyč pro připojení kolotoče k postýlce.

Hra s plyšovými hračkami je důležitá pro vývin každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Děti jsou po narození velmi citlivé na všechny vnější podněty, snaží se poznávat své okolí, v čemž jim pomůže i kolotoč Kaloo. Plyšové hračky na kolotoči jsou jemné a hebké k dětské pokožce, jejich jemné barvy nejmenší děti uklidňují. Hudební melodie je přizpůsobena pro miminka, která si rychle oblíbí její tóny, rozvíjejí si citlivost svého sluchu a lépe rozpoznávají nové zvuky. Dřevěný kolotoč se může díky originálnímu vzhledu, jemným barvám a hebkým hračkám stát společníkem při usínání každého nejmenšího děťátka.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá vývinem měkoučkých plyšových hraček a doplňků pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria, a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí s hračkami Kaloo spokojeně a bezpečně.

Vlastnosti

  • nadčasový dřevěný kolotoč s melodií
  • pro miminka od 0 měsíců
  • velikost 70 cm
  • ideální hračka na uspávání a zklidnění dítěte
  • jemné barvy
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • originální francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška70 cm
Rozměry balení35*35*10 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvahnědá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.