Dřevěný lunární kalendář Over Time Janod ve francouzštině

Popis produktu

Dřevěný lunární kalendář Over Time francouzské značky Janod je pěkná dřevěná hračka vhodná pro dívky a chlapce od 3 do 8 let. Naučná hračka pro děti je nádhernou pomůckou pro vaše ratolesti, která jim pomůže zorientovat se a naučit se roční období, dny v týdnu, hodiny, poznávat počasí. Děti se hravou formou učí komunikovat a zároveň poznávají první francouzská slova. Dřevěný kalendář Janod zdobený pestrými ilustracemi se dá pověsit na stěnu a je pěknou dekorací dětského pokoje.

Kalendářem se děti naučí poznávat roční období, dny v týdnu, hodiny, poznávat symboly počasí. Každý den si mohou samy nastavit datum. Je to skvělá vzdělávací pomůcka, která učí dítě dny, měsíce, hodiny, roční období a počasí, podporuje vyjadřovací schopnosti. Při hře s kalendářem se dítě seznamuje a poznává francouzštinu. Děťátko může podle obrázků vyprávět krátké příběhy, například o svých aktivitách během dne. Tento dřevěný kalendář pro děti Janod je skvělým doplňkem do každého dětského pokoje, ale také výborným společníkem pro vzdělávání.

Hračky francouzské společnosti Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Všechny hračky Janod mají jistý edukační význam, protože ovlivňují optimální vývoj dítěte. Mají příznivý vliv na mentální, ale i fyzický rozvoj dětí. Manipulací s hračkou se rozvíjí jemná dětská motorika a hmatová citlivost. Děti se učí nová slova, poznávají roční období, hodiny, dny a rozšiřují si slovní zásobu v cizím jazyce. Výrobky francouzské značky Janod neustále podstupují inovace, aby naplňovaly moderní trendy. Dřevo je ošetřeno tak, aby se neodštěpovalo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která přináší dětem prvotřídní hračky ze dřeva a svou historii píše již od roku 1970. V nabídce této značky najdeme dřevěné hračky s tradicí, které jsou však vyráběny moderními technologiemi a splňují očekávání a potřeby dnešních dětí a jejich rodičů. Dřevená hračka značky Janod je vyrobena na základě nekompromisního přístupu – výrobce uvolní do prodeje jen takové hračky, které splňují bezpečnostní kritéria a zabraňují zranění dítěte. Vizí značky Janod je používání materiálů s certifikátem FSC. Certifikát FSC označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, přičemž je zachována biologická rozmanitost, ekologie a obnovitelnost zdrojů.

Vlastnosti

  • vzdělávací dřevěná hračka – kalendář
  • rozměry 38*3*42 cm
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 3 do 8 let
  • ideální na rozvoj jemné dětské motoriky, učení se nových slov
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • v praktickém balení
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • úžasný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu38*3*42 cm
Rozměry balení42*6,5*39 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.