Dřevěný fotbalový stůl Nr.1 Smoby s 2 míčky od 8 let

Popis produktu

Fotbalový stůl Nr. 1 je fantastická dřevěná hračka, která se hodí pro děti od 8 let, ale zaručeně se s ní zabaví celá rodina. Součástí fotbalového stolu jsou 2 korkové míčky, které jsou nezbytné pro vzrušující fotbalové zápasy. Dřevěný fotbalový stůl je robustní, s moderními liniemi a barvami pro dynamický vzhled, skvělý doplněk do dětského nebo hrací pokoje. Rukojeti jsou ergonomicky tvarované, součástí jsou i pulty na počítání skóre na straně obou hráčů. Hráči fotbalu na stole jsou již sestavení, takže je nemusíte skládat vy. Tato úžasná masivní hračka pro celou rodinu je zárukou dlouhých hodin plných zábavy a soutěžení. Vyzvěte své nejbližší příbuzné a přátele na sportovní hry a soutěže, při kterých vám čas uběhne zábavně a velmi rychle. Velikost hrací plochy je 94*60 cm.

Hrací stůl Smoby je vyroben z těch nejkvalitnějších materiálů, takže je velmi bezpečný a maximálně stabilní. Jeho moderní design, skvělé detaily nezbytné míčky zlákají na hru každého člena rodiny. Rozměry stolu na hraní fotbalu jsou 120*89*84 cm. Prostřednictvím fotbalového stolku se rozvíjí jemná motorika, koncentrace a trpělivost dětí. Také se mohou učit o dodržování pravidel, o základních pravidlech fotbalu. Hraní fotbalu podněcuje i zdravou soutěživost, děti se chtějí zlepšovat, chtějí být nejlepší. Je to výborná hračka, při které se dítě hravým způsobem rozvíjí a zabaví se s ní a se svými kamarády velmi dlouho, proto neváhejte a zakupte ji i svým ratolestem.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce velmi kvalitních plastových hraček pro děti s realistickým designem. Plast na hračkách SMOBY je pevný a odolný, zároveň je velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách SMOBY podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé dítě a je to skvělý dárek pro malé fotbalisty. Proces výroby hraček SMOBY je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. SMOBY je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 8 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu120*89*84 cm
Rozměry balení102*80*17 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost19,70 kg
Barvačierno-biela,čierno-červená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.