Dřevěný fotbalový stůl Champions Janod se síťovou bránou od 3 let

Popis produktu

Kvalitní stolní fotbal Champions se síťkovou brankou francouzské značky Janod je vhodný pro chlapce od 3 do 8 let. Fotbalový stůl vyrobený ze dřeva má pěkný barevný design a pevnou konstrukci. Čtyři ovládací tyče s pohodlnými barevnými rukojeťmi umožňují snadné ovládání pro dva až čtyři hráče. Atmosféru skutečného fotbalu umocňuje zelená barva hřiště, branky se síťkou a barevné dresy fotbalistů. Korpus stolu má přirozenou dřevěnou barvu. Herní plocha je imitací fotbalového trávníku i se zaznamenáním čarami. Dřevěný stolní fotbalrozměry 33 * 30 * 8 cm a vášniví hráči fotbalu si ho mohou vzít kdekoliv s sebou, a tak si užívat radost ze hry.

Stolní fotbal je už dlouhá léta oblíbenou zábavou jakož i pro děti, tak i pro dospělé. Při stolním fotbale hráči velmi zábavnou formou procvičují své reflexy, trénují svou rychlost, přesnost a postřeh. Stolní fotbal s jedinečným francouzským designem je vyroben z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných barev a je vhodnou hračkou pro děti již od 3 let. Jsou k němu tři míčky. Díky použitým kvalitním materiálům získáte pro své dítě nadčasovou hračku, se kterou se budou hrát i další generace.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která vyvíjí prvotřídní dřevěné hračky pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. V nabídce francouzské značky Janod najdeme dřevěné hračky s tradicí, které jsou však vyráběny moderními technologiemi a splňují očekávání a potřeby dnešních dětí a jejich rodičov.Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta.

Vlastnosti           

  • dřevěný fotbalový stůl z kvalitního dřeva se síťovou branou
  • dřevo má certifikát FSC
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodný pro děti od 3 do 8 let
  • rozměry 33*30*8 cm
  • ideální na rozvoj jemné dětské motoriky
  • v praktickém balení
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • atraktivní francouzský dizajn
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu33*30*8 cm
Rozměry balení33*33*9 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,8 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.