Dřevěný domeček pro panenky Mademoiselle Doll 's House Janod se 17 doplňky

Popis produktu

Janod dřevěný domeček pro panenky Mademoiselle Doll's House je nádherně propracovaná hračka ze dřeva, která je vhodná pro dívky od 3 do 8 let. Dětský dřevěný domeček má rozměry 42*32*58 cm, je tedy ideální pro nejmenší holčičky. Má růžové barevné provedení, 2 patra a přichází spolu se 17 doplňky na hraní. Doplňky tvoří nábytek do každého pokoje domečku a 2 postavičky ze dřeva. Všechny pokoje jsou v pestrých barvách, dívky si je mohou zařídit všelijakým způsobem díky maličkému nábytku. Rozvíjí se tak jejich představivost, fantazie a kreativita, cítí se více než dospělé. Stěny v přední části domku se dají otevřít, pro snadnější přístup do vnitřku lze odpojit i střecha domku. Dětský domeček pro panenky je nadčasová dřevěná hračka vyrobená z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných a odolných barev. Její jedinečný design, realistické provedení, barvy a realistický nábytek zaručí, že se s ní rádo zahraje každá holčička.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární, protože ve velké míře ovlivňují vývin dětí. Všechny dřevěné hračky Janod mají jistý vzdělávací význam, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná motorika dětí, zkoumáním dřevěných povrchů se rozvíjí i hmatová citlivost rukou. Děti se zařizováním domku a péčí o malou domácnost přibližují světu dospělých, rozvíjejí svou fantazii, představivost a kreativitu. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštípilo. Společnost je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Janod je francouzská firma zabývající se vývojem prvotřídních dřevěných hraček, které jsou hravé a rozvíjejí inteligenci dětí. Jsou to hračky s francouzským designem, které mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti mají hračky i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Kvalitu značky Janod dokazují i ​​několik mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dřevěný domeček pro panenky s 2 patry
  • se 17 doplňky: nábytek do každého pokoje a 2 postavičky
  • rozměry 42*32*58 cm
  • v růžové barvě
  • dřevo pochází ze zodpovědně obdělávaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodný pro děti od 3 do 8 let
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí jemnou motoriku, hmatovou citlivost, kreativitu a fantazii
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • výjimečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu42*32*58 cm
Celková výška58 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.