Dřevěný buben Confetti Drum Janod s dvěma paličkami od 24 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěný buben Confetti Drum je nádherný hudební nástroj ze dřeva vhodný pro děti od 2 do 5 let. Rozměry dětského bubnu jsou 23*23*14,5 cm. Přichází také s 2 hůlkami na hraní a má bílo-červené barevné provedení. Tento hudební nástroj ve velké míře ovlivňuje rozvoj hudebního cítění a smyslu pro rytmus nejmenší dětiček, kromě toho je zárukou velké zábavy pro celou rodinu. Prostřednictvím dětského dřevěného bubnu se rozvíjí i kreativita, fantazie a představivost. Děti si při vystupování před blízkými budují sebevědomí a odvahu. Dětský hudební nástroj je nadčasová dřevěná hračka, je vyroben z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných a odolných barev. Jedinečný design, barevné provedení a realistické zvuky bubnu Janod vám zaručí, že mu neodolá žádný malý hudebník nebo hudebnice.

Všechny hračky Janod mají vzdělávací charakter, protože ve velké míře přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost. Hudební nástroje navíc přispívají k rozvoji hudebního sluchu a hudebního talentu vašich ratolestí, nejsou to jen obyčejné hračky. Pořiďte tento krásný hudební nástroj svým ratolestem a rozvíjejte jejich umělecký talent. Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů.

Janod je renomovaná francouzská společnost zabývající se vývojem prvotřídních dřevěných hraček pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Kvalitu této francouzské značky dokazují i ​​několik mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dřevěný buben s hůlkami
  • rozměry 23*23*14,5 cm
  • v bílo-červené barvě
  • dřevo pochází ze zodpovědně obdělávaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodný pro děti od 2 do 5 let
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí hudební sluch, smysl pro rytmus, jemnou motoriku, hmatovou citlivost, fantazii a představivost, kreativitu
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • nadčasový francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu23*23*14,5 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.