Dřevěné puzzle Dobrý dinosaurus Educa 2x25 dílů

Popis produktu

Dřevěné puzzle Dobrý dinosaurus od španělského výrobce Educa je úžasná skládačka s veselým motivem, která se hodí pro děti od 3 let. V balení naleznete 2 puzzle, které mají 25 dílků. Po poskládání vám vzniknou 2 nádherné obrázky s dinosaury. Dětská skládačka je vyrobena z kvalitního a odolného dřeva, které vám vydrží velmi dlouhou dobu. S jednotlivými dílky se velmi snadno manipuluje, děti se se svou skládačkou určitě zabaví. Puzzle se dají po sestavení jednoduše složit a odložit do krabičky. Jsou vhodné pro kluky i pro holky.

Skládání puzzle je velmi oblíbená zábava pro celou rodinu. Vhodným způsobem rozvíjí dětskou logiku, představivost a manuální zručnost. V dětech se rozvíjí smysl pro detail, trénují si koncentraci a trpělivost. Puzzle pro děti se po sestavení dají slepit lepidlem, dát do rámečku a vytvoří tak stylový obraz. Obraz může být moderním doplňkem v pokoji každého děťátka.

S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který vyniká ve výrobě různorodých puzzle a naučných her pro všechny věkové kategorie.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu26*18 cm
Rozměry balení25*16,5*6,5 cm
Dílky puzzle50
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.