Dřevěné puzzle Peppa Pig Educa 2 x 9 dílků

Popis produktu

Dětské dřevěné puzzle s motivem veselého prasátka Peppa Pig jsou krásné puzzle vhodné pro všechny děti od 3 let. Každé dítě rádo skládá puzzle s veselým motivem. Balení těchto puzzle pro děti obsahuje sadu dvou obrázků z animované dětské série Peppa Pig, kterou mají v oblibě mnohé děti. Každý obrázek se skládá z 9 kvalitních dílků (2 x 9 dílů), které se budou vaše děti snažit poskládat. Pohádkové puzzle jsou vyrobeny z kvalitního dřeva. Splňují bezpečnostní standardy, takže se nemusíte bát o bezpečnost vašich dětí. Tyto dřevěné puzzle jsou polepeny pěknými, veselými obrázky s motivem z oblíbené pohádky.

Jednotlivé dílky skládačky jsou větší, aby se dítěti s nimi snadno manipulovalo. Dřevěné puzzle pro děti lze po poskládání opět rozložit a uložit zpět do krabičky. Hra s dřevěnými puzzle vhodně rozvíjí jemnou dětskou motoriku, fantazii a představivost. Děti si při hře s puzzle rozvíjejí také smysl pro detail a koncentraci. Velikost obrázku po poskládání je 18*15 cm. Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her.

V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle, které rozhodně nemohou chybět ve vaší kolekci. S puzzle Educa se už víc nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle o velikosti nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat, že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.