Dřevěné puzzle pro nejmenší My Little Friends Janod hudební 5 dílů od 18 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěné hudební puzzle My Little Friends jsou krásná hračka ze dřeva vhodná pro děti od 18 do 36 měsíců. Dřevěná hračka pro děti francouzské značky Janod má motiv zvířátek žijících v domku, které po vložení na správné místo začnou vydávat realistické zvuky zvířat. Pro lepší uchopení má každá část puzzle úchytku. Dřevěné puzzle pro děti spolu obsahuje 5 zvířátek, kočičku, pejska, koníka, myšku a ptáčka. Těchto malých zvířecích kamarádů můžeme najít na panském dvoře či farmě. Rozměry puzzle jsou 25*2*24 cm. Dopřejte tuto zábavnou a tak zajímavou hračku svým nejmenším ratolestem a pomozte jim nejen při učení se zvuků zvířat, ale i při rozvoji jemné motoriky, poznávání tvarů a barev, posilování paměti, pozornosti a logického myšlení. Hračka ze dřeva pro děti je nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární a to ne nadarmo. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním dřevěných povrchů se zvyšuje a rozvíjí hmatová citlivost. Všechny hračky francouzské značky Janod mají edukační charakter, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštípilo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Francouzská společnost Janod přináší na trh kvalitní dřevěné hračky s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou značky Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • hrací dřevěné puzzle se zvířátky, 5 dílků
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 18 do 36 měsíců
  • ideální na rozvoj jemné dětské motoriky, učení se barev, zvuků zvířátek
  • na rozvoj paměti, pozornosti, logického myšlení
  • rozměry 25*2*24 cm
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • unikátní francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu25*2*24 cm
Rozměry balení25*2*24 cm
Tloušťka puzzle2 cm
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,39 kg
Dílky puzzle5
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.