Dřevěné puzzle Letadla Educa 2x50 dílů od 5 let

Popis produktu

Dřevěné puzzle pro děti s motivem filmu Letadla. Motiv těchto puzzle je z filmu o letadlech, které se pohybují v prostředí profesionálních závodníků. Chce se mezi ně dostat i jedno menší letadlo, kterému se po dlouhém a náročném tréninku splní sen, a slavné závody vyhraje. Balení puzzle obsahuje dva obrázky, po 50 dílků pro každý z nich. Splňují bezpečnostní standardy - jsou bezpečné pro děti. Dětské puzzle ze dřeva se dají po poskládání opět rozložit a uložit zpět do krabičky.

Dětská hra s těmito puzzle vhodně rozvíjí fantazii, představivost a manuální zručnost dětí, pěstují si jí smysl pro detail a koncentraci. Puzzle jsou vyrobeny z kvalitního dřeva. Tyto dřevěné puzzle pre deti jsou polepené hezkými, veselými obrázky s motivem z oblíbené pohádky. Jednotlivé dílky puzzle jsou větších rozměrů, čímž umožňují snadnější manipulaci. Puzzle jsou vhodné pro děti od 5 let. Velikost obrázku po poskládání je 26*18 cm.

Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu26*18 cm
Rozměry balení25*16,5*6,5 cm
Dílky puzzle100
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.