Dřevěné puzzle Kitten ABC Janod s velkou abecedou 26 dílů od 24 měsíců

Popis produktu

Dřevěné puzzle Kitten ABC s velkou abecedou je pěkná dřevěná hračka francouzské značky Janod vhodná pro děti od 2 do 4 let. Naučná hračka pro děti z dílny francouzských designérů Janod je nádhernou pomůckou pro vaše ratolesti, která jim pomůže naučit se písmenka velké abecedy, poznávat barvy a zároveň si děti hrou s puzzle cvičí jemnou motoriku. 26 písmenek ze dřeva děťátko vkládá na hrací dřevěnou desku o rozměrech 45*1,2*30 cm. Hračka ze dřeva pro děti dřevěné puzzle s velkou abecedou je nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev. Dopřejte tuto zábavnou a zajímavou hračku svým nejmenším ratolestem a pomozte jim nejen při rozvoji jemné motoriky, ale i při poznávání tvarů a barev, posilování paměti, pozornosti a logického myšlení.

Dřevěné puzzle s jedinečným francouzským designem jsou nadčasovou hračkou, která je vyrobena z jemného kvalitně opracovaného dřeva. 26 dřevěných písmenek abecedy jsou pro děti zajímavé svým specifickým barevným provedením. Každé písmenko abecedy je v jiné barevné kombinaci. Písmenka jsou na dřevěné podložce uspořádány v abecedním pořadí od A po Z. Dřevěné puzzle Janod nabízejí kreativní způsob učení písmenek abecedy, tvarů a barev Děťátko se učí pomocí písmenek vyskládat první slova nebo své jméno. Pokud děťátko zavře oči, může hádat, jaké písmenko drží v ruce a pokusit se ho vložit na správné místo na podložce, čímž si procvičuje jemnou motoriku. Hračka dřevěné puzzle Kitten ABC s velkou abecedou je skvělá vzdělávací pomůcka, která zábavnou formou učí dítě písmena abecedy, tvary a barvy.

Hračky francouzské společnosti Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Všechny hračky Janod mají jistý edukační význam, protože ovlivňují optimální vývoj dítěte. Mají příznivý vliv na mentální, ale i fyzický rozvoj dětí. Manipulací s hračkou se rozvíjí jemná dětská motorika a hmatová citlivost. Děti se učí písmenka, skládají první slova, poznávají barvy. Dřevěná hračka značky Janod je vyrobena na základě nekompromisního přístupu - výrobce uvolní do prodeje jen takové hračky, které splňují bezpečnostní kritéria a zabraňují zranění dítěte. Dřevo je ošetřeno tak, aby se neštiepilo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné.

Vlastnosti

  • vzdělávací dřevěná hračka - puzzle s abecedou
  • rozměry 45*1,2*30 cm
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 2 do 4 let
  • ideální na rozvoj jemné dětské motoriky, učení se nových slov
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • úžasný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu45*1,2*30 cm
Rozměry balení45*1,2*30 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,77 kg
Dílky puzzle26
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.