Dřevěné puzzle Les Mini Sorcieres Educa 2 x 25 dílků od 4 let

Popis produktu

Dřevěné puzzle pro děti s animovaným motivem Les Mini Sorcieres zabaví všechny děti od 4 let. Každé dítě rádo skládá barevné puzzle s motivem oblíbených postaviček z příběhů. Balení těchto puzzle pro děti obsahuje sadu dvou obrázků s veselými čarodějnicemi. Každý obrázek sestává z 25 kvalitních dílků (2 x 25 dílků), které se budou vaše děti snažit sestavit. Dětské puzzle jsou vyrobeny z kvalitního dřeva a splňují bezpečnostní standardy, s ohledem na bezpečnost vašich dětí.

Jednotlivé dílky skládačky jsou přizpůsobeny pro dětské ruce, aby se s nimi snadno manipulovalo. Dřevěné puzzle pro děti se dají po sestavení opět rozložit a uložit zpět do krabice. Hra s dřevěnými puzzle je ideální pro rozvoj jemné dětské motoriky, fantazie a představivosti. Děti si při hře s puzzle rozvíjejí smysl pro detail a dokážou se lépe soustředit. Velikost obrázku po sestavení je 26*18 cm. Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her.

V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat, že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu26*18 cm
Rozměry balení25*17*7 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle2x 25
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.