Dřevěné policejní auto Story Set Janod s policistou 2 dílky

Popis produktu

Dřevěné policejní auto s policistou od Janod v modré barvě je špičkový výrobek splňující přísná kritéria kvality a bezpečnosti. Hračka z dřeva poskytne vašemu dítěti mnoho herních podnětů, rozvíjí fantazii a manuální dovednosti dětí. Auto s policistou patří do série hraček Story Train Set a můžete si k ní libovolně vybrat další dřevěné hračky, díky kterým si dítě bude budovat vlastní malé městečko. Dřevěná hračka je vhodná pro děti od jednoho roku, její povrchová úprava je zdravotně nezávadná, takže i když si menší dítě dá hračku do pusy, nehrozí zdravotní rizika.

Barevné ošetření hraček zajišťuje stálobarevnost dlouhá léta. Jasné barvy jsou odolné vůči otěru a hračka ze dřeva Janod bude celá léta jako nová. Dřevěná hračka Janod je vyrobena na základě nekompromisního přístupu - výrobce uvolní do prodeje jen takové hračky, které splňují bezpečnostní kritéria a zabraňují zranění dítěte. Dřevo je ošetřeno tak, aby se neštiepilo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné.

Janod je renomovaná francouzská společnost zabývající se vývojem prvotřídních hraček ze dřeva. V nabídce této značky najdeme dřevěné hračky s tradicí, které jsou však vyráběny moderními technologiemi a splňují očekávání a potřeby dnešních dětí a jejich rodičů. Díky použitým kvalitním materiálům získáte pro své dítě nadčasovou hračku, se kterou s budou hrát i další generace. Za kvalitou francouzské značky Janod stojí i mezinárodní ocenění jako PAL Awards za hračky podporující rozvoj řeči či zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují děti, rodiče a pedagogové.

Vlastnosti

  • kvalitně opracovaný dřevěný materiál
  • povrchová úprava ze zdravotně nezávadných barev a laků
  • rozměry: 7,5*3,5*5,2 cm
  • vhodná pro děti od 12 měsíců
  • pestrobarevné provedení
  • čištění navlhčeným hadříkem
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • unikátní francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu7,5*3,5*5,2 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.