Dřevěné odrážedlo Liška Baby Forest Janod od 12 - 36 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěné odrážedlo Liška Baby Forest se 4 kolečky je krásná hračka ze dřeva francouzské značky Janod vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců. Výška sedáku je 23 cm, výška odrážedla je 42 cm a jeho celková délka je 53 cm. Dřevěné odrážedlo se 4 kolečky pro děti má pěkné barevné provedení v kombinaci červené a barvy přírodního dřeva. Čtyři kolečka v zářivé žluté barvě pomáhají nejmenším dětem udržet rovnováhu, při dětské jízdě jsou tiché a nezanechají stopy ani na podlaze v domácnosti.

Dřevěná hračka má velmi atraktivní provedení v podobě zvířátka a neodolá mu žádné děťátko. Sedadlo odrážedla má malou opěrku, což znamená pohodlné a bezpečné sezení dětí. Masivní dřevěná konstrukce z kvalitního dřeva zajistí ochranu, ale i radost a veselost pro každé dívka při jízdě na odrážedle Janod. Je to nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných barev a laků. Dopřejte dětem potěšení z jízdy na tomto dřevěném odrážedle se čtyřmi kolečky.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární, protože ve velké míře ovlivňují vývin dětí. Všechny dřevěné hračky francouzské firmy Janod mají jistý vzdělávací význam, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná motorika dětí, zkoumáním dřevěných povrchů se rozvíjí i hmatová citlivost rukou. Děti si dále posilují svalstvo na nohou a také získávají pohybové dovednosti. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštiepilo. 

Janod je renomovaná společnost, která vyvíjí prvotřídní dřevěné hračky pro děti s francouzským designem, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Hračky Janod získaly mezinárodně ocenění PAL Awards a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dřevěné odrážedlo - čtyřkolka s jemným povrchem liška
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • na povrchu hračky jsou použity zdravotně nezávadné barvy a laky
  • vhodné pro děti od 12 do 36 měsíců
  • výška sedáku 23 cm; celková délka 56 cm
  • rozvíjí dětskou motoriku, posiluje svalstvo na nohou
  • dítě se učí udržovat rovnováhu
  • v praktickém balení
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • úžasný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu53*29*42 cm
Rozměry balení38*31*32 cm
Výška sedací plochy23 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,00 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.