Dřevěné pracovní nářadí Tool Box Eichhorn a různé komponenty na skládání 30 dílů

Popis produktu

Dřevěné pracovní nářadí Tool Box od německého výrobce Eichhorn představuje vynikající dárek pro všechny šikovné děti od 3 let, které si rády hrají hry na povolání. S 30dílnou opravářskou sadou si zahrají hry na techniky a opraváře. K dispozici budou mít kvalitní dřevěnou bedničku s doplňky, mezi nimiž je šroubovák, klíč, kladívko, montážní díly a různé šrouby a matice. Šikovní mistři si vyzkouší práci s jednotlivými kusy nářadí, učí se, jak se s nimi zachází a díky přenosné bedýnce s montážními otvory a velkou rukojetí si mohou nářadí brát i na návštěvy a také ke kamarádům. Malí technici si s nářadím přezkouší své schopnosti a dovednosti, stejně si rozvíjejí i logické myšlení a prostorové vidění.

Při hře objevují stále nové herní možnosti, zabaví se na dlouhá léta. Dřevěné pracovní nářadí má velký vliv na vývoj dítěte, zvyšuje aktivitu jeho mozku, formují jeho osobnost, dovednosti i schopnosti. Nářadí ze dřeva Eichhorn se vyznačuje nadčasovým designem a nejvyšší německou kvalitou, díky níž vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Podněcuje v dětech kreativní a abstraktní myšlení, zjišťují, jak realizovat nové nápady a řešit problémy, učí se dívat na svět jiným pohledem. Po každé úspěšné montáži nabírají zdravé sebevědomí, spoléhají se na své vlastní síly a schopnosti. Rozměry produktu jsou 11*22*12 cm.

Již více než 60 let přináší německý výrobce Eichhorn chlapcům a dívkám ty nejkvalitnější dřevěné hračky, které plně podporují rozvoj jejich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn jsou nadčasové, potěší i další generaci. Podporují u dětí zdravou zvědavost, představivost, rozvíjejí jejich dovednosti a jemnou motoriku. Nejvyšší etické a ekologické standardy společnosti Eichhorn přispívají k tradiční ochraně lesů, k výrobě hračky použito výhradně 100% dřevo FSC® získané udržitelným lesnictvím v Bavorském lese. Hračky ze dřeva splňují přísná bezpečnostní kritéria a normy stanovené Evropskou unií.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu11*22*12 cm
Celková výška12 cm
Rozměry balení12*23*15 cm
Celková délka22 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,62 kg
Note100% FSC recycled
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.