Dřevěné magnetické puzzle Hasičské auto Vertical Janod 8 dílů od 18 měsíců

Popis produktu

Dřevěné magnetické puzzle Vertical Hasičské auto je pěkná hračka ze dřeva vhodná pro děti od 18 do 36 měsíců. Dřevěné puzzle pro děti s oblíbeným motivem hasičského auta, má rozměry 29*4*18 cm a unikátní francouzský design. Dřevěná hračka se skládá z 8 dílků, ze kterých si dítě skládá pomocí magnetu hasičské auto s hasičem slonem, a pak si složenou hračku jednoduše umístí do dřevěné podložky. Dřevěná hračka je ideální pro rozvoj jemné dětské motoriky, na učení se barev, zkoumání principu magnetů a koordinace oko-ruka. Magnetické puzzle Hasičské auto je nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární a to ne nadarmo. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná dětská motorika, koordinace, zkoumáním dřevěných povrchů se zvyšuje a rozvíjí hmatová citlivost. Všechny hračky francouzské značky Janod mají edukační charakter, přispívají k mentálnímu rozvoji dítěte. Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Dopřejte tuto jednoduchou a přece tak zajímavou hračku svým nejmenším a zajistěte jim zábavu na dlouhou dobu.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která vyvíjí prvotřídní dřevěné hračky pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neodštěpovalo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že si děti hrají a baví se ve zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta.

Vlastnosti

  • dřevěné magnetické puzzle Požární auto
  • 8 dílků
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 18 do 36 měsíců
  • rozměry 29*4*18 cm
  • ideální na rozvoj jemné dětské motoriky, koordinace oko-ruka
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • nadčasový francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu29*4*18 cm
Rozměry balení33,5*5*21,5 cm
MagnetickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,75 kg
Dílky puzzle8
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.