Dřevěné kuželky Tučňáci Janod v kapse

Popis produktu

Souprava na dětský bowling Penguins Skittles Game francouzské značky Janod je krásná dřevěná hračka pro dívky a chlapce od 3 do 6 let. Dřevěná sada bowling obsahuje 6 krásných barevných dětských kuželek, 2 koule a praktickou tašku na přenášení. Kuželky mají tvar tučňáků ve veselých barvách, které dělají hru ještě více zajímavější. Rozměr 1 kuželky je 6,5*2,4*13 cm a rozměry balení jsou 24,5x15x23,5 cm. Dvě dřevěné koule mají průměr 5 cm a děťátko je snadno uchopí. Se soupravou se zahraje jedno a více dětí od 3 let. Originální dřevěné kuželky s motivem veselých tučňáků jsou skvělým dárkem pro chlapce i dívky.

Praktickým doplňkem sportovní sady je taška na uskladnění a přenášení kuželek. Taška je v bílém provedení s potiskem veselých tučňáků a přenášení sportovní soupravy usnadňuje praktické ucho, a tak si dětský bowling může děťátko jednoduše převěsit přes rameno a vzít s sebou kdekoliv. Kuželky (nebo  bowling) jsou mimořádně zábavnou hrou, která se dá hrát i uvnitř i venku. Jediné, co ke hře třeba, je rovná a alespoň trochu pevná plocha. Hra kuželky procvičuje u dětí odhad vzdáleností, koordinaci pohybů a přesnost. Mohou se hrát sólo, v týmech, na body, nebo jen tak bez pravidel - pro radost ze hry. Tato hra podporuje soutěživost a pohybové aktivity dětí. Dětská sportovní souprava 6 veselých kuželek a 2 koulí potěší děti nejen doma, ale i na letní dovolené.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která přináší dětem prvotřídní hračky ze dřeva již od roku 1970. V nabídce této francouzské značky najdeme dřevěné hračky s tradicí, které jsou však vyráběny moderními technologiemi a splňují očekávání a potřeby dnešních dětí a jejich rodičů. Díky použitým kvalitním materiálům získáte pro své dítě nadčasovou hračku, se kterou se budou hrát i další generace. Vizí značky Janod je používání dřeva s certifikátem FSC, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů. Hračky jsou vyráběny na základě přísných bezpečnostních opatření, aby byly zdravotně nezávadné a bezpečné. Výrobky značky Janod neustále podstupují inovace, aby naplňovali moderní trendy.

Vlastnosti

  • souprava na dětský bowling - dřevěné kuželky z jemného materiálu
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • na povrchu hračky jsou použity zdravotně nezávadné barvy a laky
  • vhodný pro děti od 3 do 6 let
  • rozměry kuželky 6,5*2,4*13 cm
  • praktická taška na přenášení s veselým potiskem
  • v pěkném barevném provedení
  • rozvíjí dětskou motoriku, podporuje pohybové aktivity
  • váha balení 0,41 kg
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy
  • úžasný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu7*3*13 cm
Rozměry balení15,5*7*20 cm
Hmotnost0,41 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.