Dřevěné kuželky Janod 7 kusů od 5 let

Popis produktu

Janod dřevěné kuželky tvoří pěknou dřevěnou soupravu pro děti, která je vhodná na hraní od 5 let. Dřevěné kuželky mají pěknou přírodní barvu dřeva. Celkem je v balení 7 kuželek a 2 dřevěné koule, které slouží k jejich srážení. Děti se s touto dřevěnou sadou kuželek zabaví na dlouhou dobu, protože má opravdu realistické provedení. Při hře s kuželkami se rozvíjí nejen dětská motorika, ale i jistý smysl pro spolupráci a týmovou hru. Tím, že děti srážejí kuželky, objevují jak věci fungují, objevují zákony fyziky rozvíjí se jejich myšlení. Set dřevěných kuželek pro děti je nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím po sobě, je vyrobena z kvalitního a odolného dřeva.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární a to ne nadarmo. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním dřevěných povrchů se zvyšuje a rozvíjí hmatová citlivost. Všechny hračky Janod mají edukační charakter, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštiepilo. Díky použitým materiálům a jedinečnému designu je dřevěná hračka Janod nadčasová, bude atraktivní a zajímavá i po několika letech. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Společnost Janod produkuje kvalitní dřevěné hračky s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • 7 dřevěných kuželek s koulemi
  • dřevo pochází ze zodpovědně obdělávaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodné pro děti od 5 let
  • výška jedné kuželky 24 cm
  • v přírodní hnědé barvě
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjejí dětskou motoriku, smysl pro spolupráci a týmovou hru
  • v praktickém balení
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • krásný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu15*15*24 cm
Celková výška24 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.