Dřevěné kuželky Champions Soccer Skittles Janod s fotbalisty

Popis produktu

Souprava na dětský bowling Champions Soccer Skittles s fotbalisty od francouzské společnosti Janod je krásná dřevěná hračka pro chlapce od 3 do 6 let. Sada obsahuje 6 krásných barevných dětských kuželek, 2 koule a praktickou tašku na přenášení. Kuželky jsou v provedení fotbalistů ve veselých barevných dresech, a tak je tato oblíbená dětská hra ještě více zajímavější. Dvě dřevěné koule mají průměr 5 cm a děťátko je snadno uchopí. Se soupravou se zahraje jedno a více dětí od 3 let. Rozměr 1 kuželky je 6,5*2,4*13 cm a rozměry balení jsou 24,5*15*23,5 cm. Originální dřevěné kuželky s motivem fotbalistů jsou skvělým dárkem pro děti. Se sportovní sadou kuželek Champions Soccer Skittles si děti užijí spoustu zábavy.

Praktickým doplňkem sportovní sady je taška na uskladnění a přenášení kuželek. Taška je v bílém provedení s potiskem fotbalových šampionů. Přenášení bowlingové sportovní soupravy usnadňuje praktické ucho, a tak si dětský bowling může děťátko jednoduše převěsit přes rameno a vzít s sebou kdekoliv. Kuželky (nebo bowling) jsou mimořádně zábavnou hrou, která se dá hrát i uvnitř i venku. Jediné, co ke hře třeba, je rovná a alespoň trochu pevná plocha. Hra kuželky procvičuje u dětí odhad vzdáleností, koordinaci pohybů a přesnost, podporuje soutěživost a pohybové aktivity dětí. Mohou se hrát sólo, v týmech, na body, nebo jen tak bez pravidel - pro radost ze hry. Sportovní sada 6 veselých kuželek a 2 koulí potěší děti nejen doma, ale i na letní dovolené.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která přináší dětem prvotřídní hračky ze dřeva. Výrobky francouzské značky Janod neustále podstupují inovace, aby naplňovali moderní trendy. Díky použitým kvalitním materiálům získáte pro své dítě nadčasovou hračku, se kterou se budou hrát i další generace. Vizí značky Janod je používání dřeva s certifikátem FSC, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů. Hračky jsou vyráběny na základě přísných bezpečnostních opatření, aby byly zdravotně nezávadné a bezpečné.

Vlastnosti

  • souprava na dětský bowling - dřevěné kuželky ve tvaru fotbalových šampionů
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • na povrchu hračky jsou použity zdravotně nezávadné barvy a laky
  • vhodný pro děti od 3 do 6 let
  • rozměry kuželky 6,5*2,4*13 cm
  • praktická taška na přenášení s veselým potiskem
  • v pěkném barevném provedení
  • rozvíjí dětskou motoriku, podporuje pohybové aktivity
  • váha balení 0,41 kg
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy
  • úžasný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu6*2*13 cm
Rozměry balení15*6*17 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,32 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.