Dřevěné koule petanque 6 Bowls in a Basket Janod 6 velkých dřevěných koulí a 2 menší kuličky od 5 let

Popis produktu

Dřevěné kuličky Janod tvoří pěknou dřevěnou soupravu pro děti, která je vhodná na hraní od 5 let. Dřevěné kuličky mají pěknou přírodní barvu dřeva, každá má barevný pásek. Celkem je v balení 6 velkých dřevěných koulí a 2 menší kuličky, které zabaví děti na dlouhou dobu, je to klasická hra petanque. Při hře s kuličkami se rozvíjí nejen dětská motorika, ale děti zkoumají a objevují jak věci fungují, objevují zákony fyziky a poznávají svět. Set dřevěných kuliček pro děti je nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím po sobě, je vyrobena z kvalitního a odolného dřeva. Dřevěná souprava je zabalena v praktickém koši, takže se nemusíte bát, že kuličky budou rozházené po celém domě.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární a to ne nadarmo. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním dřevěných povrchů se zvyšuje a rozvíjí hmatová citlivost. Všechny hračky Janod mají edukační charakter, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštiepilo. Díky použitým materiálům a jedinečnému designu je dřevěná hračka Janod nadčasová, bude atraktivní a zajímavá i po několika letech. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Společnost Janod produkuje kvalitní dřevěné hračky s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • souprava dřevěných kuliček v košíku
  • klasická hra petanque
  • dřevo pochází ze zodpovědně obdělávaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 5 let
  • v přírodní hnědé barvě
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjejí dětskou motoriku
  • v praktickém balení
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • krásný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu23*7*20 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.