Dřevěné kostky Lesní mláďátka Baby Forest Janod pohádkové 4 ks od 12 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěné pohádkové kostky Lesní mláďátka Baby Forest tvoří pěknou dřevěnou soupravu 4 kostek s unikátním francouzským designem, která je vhodná pro dívky a chlapce od 12 do 36 měsíců. Dřevěné pohádkové kostky v pěkných barevných odstínech s obrázky si získají pozornost dětí. Dítě si může poskládat 6 různých obrázků s rozměry 9*9*4,5 cm, na nichž jsou vyobrazeny mláďátka zvířátek: motýlek, sova, ptáček, ježek, rybička a velryba. Dítě poskládané první obrázky může pojmenovat, napodobit zvuk, pohyb zvířátka nebo si můžete spolu s ním zahrát jednoduchou hru, kde se děťátko snaží poskládat obrázek podle vysloveného slova. S dřevěnou sadou kostek dítě poznává barvy, tvary, zvířátka, učí se připojit k vyslovení slovu obrázek nebo naopak obrázek pojmenuje. Souprava dětských dřevěných kostek francouzské značky Janod je nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím po sobě, je vyrobena z kvalitního dřeva a zdravotně bezpečných barev a laků. Potěšte své nejmenší dětičky touto jedinečnou hračkou.

Dřevěné hračky Janod mají edukační charakter, jsou vhodné pro dětičky od jednoho roku, jejich povrchová úprava je zdravotně nezávadná, takže i když si menší dítě dá hračku do pusy, nehrozí zdravotní rizika. Barevné ošetření hraček zajišťuje stálobarevnost dlouhá léta. Jasné barvy jsou odolné vůči otěru a hračky ze dřeva Janod budou celá léta jako nové. Dřevěná hračka francouzské značky Janod je vyrobena na základě nekompromisního přístupu - výrobce uvolní do prodeje jen takové hračky, které splňují bezpečnostní kritéria a zabraňují zranění dítěte. Společnost Janod přináší na trh kvalitní dřevěné hračky s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře.

Vlastnosti

  • dřevěná souprava barevných kostek s jemným povrchem
  • 4 kostky, 6 motivů-lesní mláďátka
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců
  • rozměry 9*9*4,5 cm
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí dětskou tvořivost, inteligenci, logické myšlení
  • v praktickém balení
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu9*9*4,5 cm
Rozměry balení11*5*21 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,25 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.