Dřevěné chrastítko Half Beads Baby Eichhorn polokoule od 3 měsíců

Popis produktu

Dřevěné chrastítko Half Beads od německého výrobce Eichhorn je skvělým doplňkem pro všechna miminka již od 3 měsíců, kterým pomáhá rozvíjet jejich vnímání a motorické schopnosti. Nadčasové chrastítko je vyrobeno z prvotřídního bukového dřeva a sestává ze 12 polokoulí různých barev, které zabaví děti na dlouhou dobu. S touto originální hračkou se nejmenší chlapci i dívky zabaví při zkoumání nových tvarů a barev, trénují si citlivost svého sluchu při přírodním zvuku chrastítka. Nadčasové chrastítko nejvyšší kvality vydrží ve vaší rodině po dlouhá léta.

Hračky pro nejmenší jsou důležité pro vývin každého dítěte, zvyšují aktivitu jejich mozku, formují jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Právě v prvních měsících života je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodné i dřevěné chrastítko 3D Baby. Je vyhotoveno v pestrých a jasných barvách, které jsou doporučeny u nejmenších dětí, protože nemají ještě zcela vyvinutý zrak a nevnímají všechny barvy spektra. Při výrobě a zpracování dřeva byly dodržovány nejvyšší standardy kvality, splňuje i přísná kritéria kvality, je bezpečné pro hru nejmenších dětí.

Již více než 60 let přináší německý výrobce Eichhorn chlapcům a dívkám ty nejkvalitnější dřevěné hračky, které plně podporují rozvoj jejich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn jsou nadčasové, potěší i další generaci. Podporují u dětí zdravou zvědavost, představivost, rozvíjejí jejich dovednosti a jemnou motoriku. Nejvyšší etické a ekologické standardy společnosti Eichhorn přispívají k tradiční ochraně lesů, k výrobě hračky bylo použito výhradně 100% dřevo FSC® získané udržitelným lesnictvím v Bavorském lese. Hračky ze dřeva splňují přísná bezpečnostní kritéria a normy stanovené Evropskou unií.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 měsíců
PůvodNěmecko
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.