Dřevěné chodítko Veselý pes Janod se zvukem

Popis produktu

Janod dřevěné chodítko se zvukem Veselý pes je nádherná dřevěná hračka vhodná pro děti od 1 do 4 let. Vozík má krásný design usmívajícího se psa, v modro-hnědém barevném provedení. Těžiště hračky je umístěno vpředu, proto se o něj vaše ratolesti mohou bezpečně opřít a poslouží jim jako opora při pokusech o první krůčky. Děti si mohou do vozíku z dřeva poskládat všelijaké hračky nebo jiný náklad a kolečka jim zajistí hladkou jízdu. Pejsek má na sobě zavěšen zvonek, který při pohybu vozíku vydává jemný zvuk

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární, protože ve velké míře ovlivňují vývin dětí. Všechny dřevěné hračky Janod mají jistý vzdělávací význam, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná motorika dětí, zkoumáním dřevěných povrchů se rozvíjí i hmatová citlivost rukou. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se na něm nedělali třísky. Úžasný design, barevné provedení, jemný dřevěný povrch a široké možnosti využití jsou zárukou toho, že vaše děti se s vozíkem ze dřeva Janod nebudou nikdy nudit.

Janod je francouzská společnost zabývající se vývojem prvotřídních dřevěných hraček, které jsou hravé a rozvíjejí inteligenci dětí. Jsou to hračky s francouzským designem, které mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti mají hračky i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Kvalitu této značky dokazují i ​​několik mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dětský dřevěný vozík s veselým pejskem
  • krásné barevné provedení
  • rozměry 49*31*45,5 cm
  • dřevo pochází ze zodpovědně obdělávaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodný pro děti od 1 do 4 let
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí dětskou motoriku, hmatovou citlivost
  • ideální jako opora při prvních krocích dítěte
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu49*31*45,5 cm
Rozměry balení32*17,5*44 cm
Hmotnost3,5 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.