Dřevěné chodítko Sophie The Giraffe Janod s kostkami 20 kostek od 12 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěné chodítko Sophie The Giraffe je pěkná hračka z kvalitního dřeva vhodná pro děti od 1 do 4 let. Má rozměry 39*28*46 cm a je ve veselém barevném provedení s motivem afrického safari, s oranžovými kolečky. Dřevěný vozík může pomoci nejmenším dětem, které se učí chodit a potřebují nějakou oporu. Dřevěné kolečka zajistí hladkou jízdu vozíku, takže dítě se při něm bude cítit pohodlně. Součástí této krásné hračky ze dřeva je i sada 20 barevných kostek, která pomůže při rozvoji dětské motoriky. Dřevěné chodítko pro děti je nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím po sobě, je vyrobena z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných barev a laků.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární a to ne nadarmo. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním dřevěných povrchů se zvyšuje a rozvíjí hmatová citlivost. Všechny hračky Janod mají edukační charakter, přispívají k mentálnímu rozvoji dítěte. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštiepilo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné. Díky použitým materiálům a jedinečnému designu je dřevěná hračka Janod nadčasová, nepřestane být moderní a pěkná ani po letech. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Janod je francouzská firma zabývající se vývojem prvotřídních dřevěných hraček, které jsou hravé a rozvíjejí inteligenci dětí. Jsou to hračky s francouzským designem, které mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti mají hračky i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Kvalitu značky Janod dokazují i ​​několik mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dřevěný vozík s jemným hladkým povrchem
  • dřevo pochází ze zodpovědně obdělávaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodný pro děti od 1 do 4 let
  • rozměry 39*28*46 cm
  • 20 kostek
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí jemnou dětskou motoriku
  • pomůcka pro děti, které se učí chodit
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • jedinečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu39*28*46 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.