Dřevěné auto Story Set Janod s holčičkou 1 roku 2 dílky růžové

Popis produktu

Dřevěné růžové auto s holčičkou francouzské značky Janod je špičkový výrobek splňující přísná kritéria kvality a bezpečnosti. Hračky ze dřeva poskytnou vašemu dítěti mnoho herních podnětů, rozvíjejí fantazii a manuální dovednosti dětí. Růžové auto s holčičkou patří do série hraček Story Train Set a můžete si k nim libovolně vybrat další dřevěné hračky, díky kterým si dítě bude budovat vlastní malé městečko. Dřevěné hračky jsou vhodné pro dětičky od jednoho roku, jejich povrchová úprava je zdravotně nezávadná, takže i když si menší dítě dá hračku do pusy, nehrozí zdravotní rizika. Barevné ošetření hraček zajišťuje stálobarevnost dlouhá léta. Jasné barvy jsou odolné vůči otěru a hračky ze dřeva Janod budou celá léta jako nové.

Dřevěná hračka značky Janod je vyrobena na základě nekompromisního přístupu - výrobce uvolní do prodeje jen takové hračky, které splňují bezpečnostní kritéria a zabraňují zranění dítěte. Vizí společnosti je používání materiálů s certifikátem FSC. Certifikát FSC označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, přičemž je zachována biologická rozmanitost, ekologie a obnovitelnost zdrojů. Dřevo je ošetřeno tak, aby se neštípilo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné.

Francouzská značka Janod píše svou historii již od roku 1970 a je známá pestrou nabídkou prvotřídních hraček ze dřeva. V nabídce této značky najdeme dřevěné hračky s tradicí, které jsou však vyráběny moderními technologiemi a splňují očekávání a potřeby dnešních dětí a jejich rodičů. Hračky Janod jsou robustní, stabilní a pevné. Díky použitým kvalitním materiálům získáte pro své dítě nadčasovou hračku, se kterou s budou hrát i další generace. Výrobky značky Janod neustále podstupují inovace, aby naplňovali moderní trendy. Za kvalitou této francouzské společnosti stojí i mezinárodní ocenění jako PAL Awards za hračky podporující rozvoj řeči či zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují děti, rodiče a pedagogové.

Vlastnosti

  • kvalitně opracovaný dřevěný materiál
  • povrchová úprava ze zdravotně nezávadných barev a laků
  • rozměry: 7,5*3,5*5,2 cm
  • vhodná pro děti od 12 měsíců
  • pestrobarevné provedení
  • čištění navlhčeným hadříkem
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • originální francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu7,5*3,5*5,2 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.