Dřevěná zatloukačka Baby Forest Janod kachnička s vajíčky a kladivem od 12 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěná zatloukačka kachnička s vajíčky a kladívkem ze série Baby Forest francouzské značky Janod je nádherná hračka ze dřeva vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců. Dřevěná hračka má pestrobarevné provedení, její rozměry jsou 23*18*25 cm. Součástí hračky je krabička s otvory ve tvaru kachničky, 3 dřevěné kuličky a dřevěné kladívko. Úkolem dětí je trefit kladívkem vajíčka ve vrchní části a sledovat, jak se objeví na spodní straně hračky. Zatloukací hračka slouží hlavně na rozvoj jemné dětské motoriky, pohybových dovedností a děti se také učí barvy a tvary. Dětská dřevěná hračka je nadčasová, neodolají jí několik generací, je vyrobena z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných barev a laků. Dopřejte dětem tuto jedinečnou dřevěnou hračku, se kterou se zahrají dlouhou dobu.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární a to ne nadarmo. Všechny dřevěné hračky Janod mají jistý vzdělávací význam, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním dřevěných povrchů se zvyšuje a rozvíjí hmatová citlivost. Hrou s dřevěnou zatĺakčkou se také rozvíjí dětská fantazie. Dřevěné hračky Janod jsou vhodné pro dětičky od jednoho roku, jejich povrchová úprava je zdravotně nezávadná, takže i když si menší dítě dá hračku do pusy, nehrozí zdravotní rizika. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštípilo. Barevné ošetření hraček zajišťuje stálobarevnost dlouhá léta. Jasné barvy jsou odolné vůči otěru a hračky ze dřeva Janod budou celá léta jako nové. Díky použitým materiálům a jedinečnému designu bude dřevěná zatloukačka Janod dlouho oblíbeným společníkem vašich dětí.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která vyvíjí prvotřídní dřevěné hračky pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Hračky Janod získaly mezinárodně ocenění PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dřevěná zatloukačka kachnička s kladívkem
  • rozměry 23*18*25 cm
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 12 do 36 měsíců
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí jemnou dětskou motoriku, pohybové dovednosti
  • děti se učí barvy a tvary
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • skvělý francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu23*18*25 cm
Rozměry balení25*19*26 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,9 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.