Dřevěná vkládačka Učíme se tvary Janod 29 ks tvarů 29 ks od 24 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěná vkládačka Učíme se tvary z dílny francouzských designérů je nádherná dřevěná didaktická hračka vhodná pro dívky a chlapce od 2 do 5 let. Tuto pěknou didaktickou hračku tvoří 6 oboustranných podložek s veselými motivy jako barevný vláček, šašek, autíčko na silnici, sněhulák, květiny na louce, mořské zvířátka a 29 kusů různých geometrických tvarů v pestrých barvách. Rozměry dřevěné podložky jsou 22*​22*​​0,6 cm. Dřevěná vkládačka Učíme se tvary je jednoduchá a přece tak zajímavá hračka, velmi užitečná pro vývoj dítěte. Pomocí dřevěné vkládačky se děťátko učí o různých tvarech a barvách, prostřednictvím ní se rozvíjí jemná dětská motorika a také koncentrace, protože děťátko se musí při hře soustředit. Dřevěná vkládačka je nadčasová didaktická hračka, vyrobená z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných a odolných barev.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární a to ne nadarmo. Všechny dřevěné hračky francouzské značky Janod mají jistý vzdělávací význam, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním dřevěných povrchů se zvyšuje a rozvíjí hmatová citlivost. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštiepilo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné. Díky použitým materiálům a jedinečnému designu bude vkládačka Janod dlouho oblíbeným společníkem vašich dětí.

Janod je renomovaná francouzská společnost zabývající se vývojem kvalitních dřevěných hraček pro děti, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Kvalitu výrobků Janod dokazují i ​​několik mezinárodní ocenění: PAL Awards a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award.

Vlastnosti

  • dřevěná vkládačka se 6 oboustrannými podložkami
  • celkem 35 dílků
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 2 do 5 let
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí dětskou motoriku, koncentraci
  • děti se učí poznávat barvy, tvary
  • má pestré barvy na zaujetí děťátka
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • úžasný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu34*6*26 cm
Rozměry balení34*6*26 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,5 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.