Dřevěná vkládačka Abeceda I Wood Janod puzzle

Popis produktu

Janod dřevěná vkládačka I Wood je pěkná vzdělávací hračka ze dřeva vhodná pro děti od 3 do 6 let. Dřevěná hračka obsahuje 26 dřevěných tištěných písmen abecedy a 1 dřevěný stojan, do kterého písmenka zapadají. Je to maximálně zábavný a zajímavý způsob na učení se abecedy, na skládání oblíbených pozdravů, jmen nebo jakýchkoli slovíček pro všechny děti. Kromě toho poslouží i na rozvoj jemné dětské motoriky a koncentrace, protože děti se musí při ukládání dřevěných písmenek na stojan soustředit. Dřevěná vkládačka - puzzle s abecedou je nadčasová didaktická hračka na vzdělávání se hravým způsobem, vyrobená z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných barev a laků.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární a to ne nadarmo. Všechny dřevěné hračky Janod mají totiž vzdělávací charakter, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním dřevěných povrchů se zvyšuje a rozvíjí hmatová citlivost, dále se rozvíjí dětská tvořivost, posiluje se koncentrace. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštiepilo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Francouzská společnost Janod je známá pestrou nabídkou kvalitních dětských dřevěných hraček, které jsou inspirované francouzským designem. Hračky Janod jsou nejen velmi zajímavé a zábavné, ale přispívají také k rozvoji dětské inteligence. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Kvalitu Janod dokazují i ​​mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dřevěná vkládačka puzzle s abecedou
  • obsahuje dřevěný stojan s 26 barevnými písmenky
  • dřevo pochází ze zodpovědně obdělávaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 3 do 6 let
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí jemnou dětskou motoriku, koncentraci
  • děti se učí písmenka abecedy, skládají první slova
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu25,5*25,5*3 cm
Rozměry balení26*3,2*26 cm
Hmotnost0,93 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.