Dřevěná tradiční hračka 3D Mouse Tooth Box Janod #VALUE!

Popis produktu

Janod tradiční hračka 3D Mouse Tooth Box je pěkná dřevěná hračka vhodná pro děti od 3 let. Dřevěná krabička má rozměry 3,5*3,5*5 cm, má přírodní hnědé barevné provedení a na víčku sedí barevná myška. Dětská krabička poslouží velmi dobře na odložení mléčných zoubků, které vypadly vašim ratolestem, protože to je velká událost v životě každého dítěte. Děti se do ní mohou uložit i jiné poklady a cennosti, je to skvělý doplněk do dětského pokoje. Dětská dřevěná krabičkanadčasový design, je vyrobena z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných a odolných barev.

Dřevěné hračky a doplňky jsou dnes ve světě velmi populární, protože ve velké míře ovlivňují vývin dětí. Všechny dřevěné hračky Janod mají jistý vzdělávací význam, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí motorika dětí, zkoumáním dřevěných povrchů se rozvíjí i hmatová citlivost rukou. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštípilo. Společnost je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Janod je renomovaná francouzská společnost zabývající se vývojem prvotřídních dřevěných hraček pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Kvalitu této francouzské značky dokazují i ​​několik mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • tradiční hračka ze dřeva - krabička na vypadlé zoubky
  • rozměry 3,5*3,5*5 cm
  • dřevo pochází ze zodpovědně obdělávaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 3 let
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • výjimečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu3,5*3,5*5 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.