Dřevěná stavebnice s vrtačkou Constructor Tool Box Eichhorn v kufříku 63 dílů

Popis produktu

Dřevěná stavebnice s vrtačkou Constructor Tool Box od německé značky Eichhorn přinese dětem od 3 let mnoho radostných zážitků při hře na opraváře. Těšit se mohou na originální zelený plastový kufřík, ve kterém si odnesou 63dílnou sadu doplňků, která obsahuje vrtačku s vyměnitelnými nástavci, montážní desky, různé typy matic, šroubů a také montážní klíč. Špičková opravárenská sada z kvalitního bukového dřeva s hladkým povrchem zabaví malé montážníky na dlouhá léta. Vyzkouší si své montážní dovednosti, učí se spojovat a konstruovat různé tvary, díky čemuž si rozvíjejí i logické myšlení, technickou představivost a zlepšují si jemnou motoriku.

Stavebnicové hračky jsou oblíbeným dárkem pro každé dítě. Zvyšují aktivitu jejich mozku, formují jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Stavebnice s vrtačkou se vyznačuje originálním designem, vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Podněcuje v dětech kreativní a abstraktní myšlení, přicházejí na nové nápady a myšlenky, učí se, jak realizovat své představy. Po každém úspěšném dokončení stavebnice nabírají zdravé sebevědomí, dokážou se spolehnout na své vlastní schopnosti. Veselé barvy v kombinaci s přírodním vzhledem ozdobí každý dětský pokojíček a vytvoří útulnou atmosféru. Při výrobě a zpracování dřeva byly dodržovány nejvyšší standardy kvality, stavebnice s vrtačkou splňuje přísná kritéria kvality.

Již více než 60 let přináší německý výrobce Eichhorn chlapcům a dívkám ty nejkvalitnější dřevěné hračky, které plně podporují rozvoj jejich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn jsou nadčasové, potěší i další generaci. Podporují u dětí zdravou zvědavost, představivost, rozvíjejí jejich dovednosti a jemnou motoriku. Nejvyšší etické a ekologické standardy společnosti Eichhorn přispívají k tradiční ochraně lesů. Hračky ze dřeva splňují přísná bezpečnostní kritéria a normy stanovené Evropskou unií.

Vlastnosti

  • dřevěná stavebnice s vrtačkou a doplňky
  • špičkový německý design Eichhorn
  • vícegenerační hračka
  • všestranně rozvíjí chlapce i dívky
  • splňuje přísné normy a kritéria EU
  • vhodné od 3 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodNěmecko
Rozměry balení15*28*12 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,81 kg
Note100% FSC recycled
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.