Dřevěná stavebnice Hasičská stanice Story Set Janod

Popis produktu

Janod dřevěná stavebnice Hasičská stanice Story Set je špičkový výrobek splňující přísná kritéria kvality a bezpečnosti. Stavebnice pro děti zobrazuje hasičskou stanici s hasiči, dvěma auty i záchrannou helikoptérou. Hračka z dřeva patří do série hraček Story Set, které se dají libovolně doplňovat a kombinovat, a tak si dítě může vybudovat vlastní malé městečko. V dětské stavebnici děti najdou krásnou budovu hasičské stanice, 4 hasiče, 2 hasičská auta, helikoptéru, záchranářského psa, jednoho zraněného, ​​ale také semafor a dopravní značku - Pozor! a žebřík. Stavebnice ze dřeva obsahuje celkem 15 dílků.

Povrchová úprava této dřevěné hračky je zdravotně nezávadná, takže i když si menší dítě dá hračku do pusy, nehrozí zdravotní rizika. Krásné barevné ošetření hraček zajišťuje stálobarevnost dlouhá léta. Jasné barvy jsou odolné vůči otěru a hračka ze dřeva Janod bude celá léta jako nová. Hračka z dřeva poskytne vašemu dítěti mnoho herních podnětů, rozvíjí fantazii a manuální dovednosti dětí, a proto ji zakupte i vašemu malému hasiči, který bude mě ze stavebnice zaručeně radost. Dřevěná hračka je vhodná pro děti od 3 let.

Společnost Janod z Francie je známá rozmanitou a širokou nabídkou prvotřídních hraček ze dřeva. V nabídce francouzské značky Janod najdeme dřevěné hračky s tradicí, které jsou však vyráběny moderními technologiemi a splňují očekávání a potřeby dnešních dětí a jejich rodičů. Hračky Janod jsou vyrobeny na základě nekompromisního přístupu - výrobce uvolní do prodeje jen takové hračky, které splňují bezpečnostní kritéria a zabraňují zranění dítěte. Díky použitým kvalitním materiálům získáte pro své dítě nadčasovou hračku, se kterou se budou hrát i další generace. Výrobky značky Janod neustále podstupují inovace, aby naplňovali moderní trendy. Za kvalitou tejto francouzské značky stojí i mezinárodní ocenění jako PAL Awards za hračky podporující rozvoj řeči či zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují děti, rodiče a pedagogové.

Vlastnosti

  • dřevěná stavebnice Hasičská stanice
  • kvalitně opracovaný dřevěný materiál
  • povrchová úprava ze zdravotně nezávadných barev a laků
  • souprava v dekorační krabičce
  • rozměry: 27,5*5*20 cm
  • vhodná pro děti od 36 měsíců
  • pestrobarevné provedení
  • čištění navlhčeným hadříkem
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • unikátní francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu28*5*20 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.