Dřevěná stavebnice závodní auto Constructor Maxi Racer Eichhorn s velkými 10 díly pro nejmenší od 24 měsíců

Popis produktu

Dřevěná stavebnice Constructor Maxi Racer od německého výrobce Eichhorn překvapí a potěší všechny šikovné děti již od 2 let. Závodní autíčko se skládá z 10 velkých dílů, přičemž jsou hlavní díly vyrobeny z nejkvalitnějšího bukového dřeva, příjemného na dotek. Prvotřídní stavebnice v pestrých barvách zabaví chlapce i dívky na dlouhou dobu, díky ní se všestranně rozvíjejí. Při skládání si trénují jemnou motoriku, logické myšlení a technickou představivost. Každý z dílů je přizpůsoben pro malé dětské ručičky, umožňují snadnou manipulaci. Po dokončení stavebnice s figurkou řidiče (zároveň slouží jako šroubovák) si dítě může hrát na závody nebo si autíčko může rozložit a znovu skládat. 

Stavebnicové hračky jsou skvělým dárkem pro každé dítě. Zvyšují aktivitu jejich mozku, formují jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Skládačka Eichhorn se vyznačuje precizním zpracováním detailů, originálním designem a nejvyšší německou kvalitou. Podněcuje v dětech kreativní a abstraktní myšlení, přicházejí na nové nápady a myšlenky, učí se, jak realizovat své představy. Po každém úspěšném dokončení stavebnice nabírají zdravé sebevědomí, dokáží se spolehnout na své vlastní schopnosti. Při výrobě a zpracování dřeva byly dodržovány nejvyšší standardy kvality, splňuje i přísná kritéria kvality. Rozměry sestaveného autíčka jsou 13*10*8,5 cm.

Již více než 60 let přináší německý výrobce Eichhorn chlapcům a dívkám ty nejkvalitnější dřevěné hračky, které plně podporují rozvoj jejich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn jsou nadčasové, potěší i další generaci. Podporují u dětí zdravou zvědavost, představivost, rozvíjejí jejich dovednosti a jemnou motoriku. Nejvyšší etické a ekologické standardy společnosti Eichhorn přispívají k tradiční ochraně lesů, k výrobě hračky použito výhradně 100% dřevo FSC® získané udržitelným lesnictvím v Bavorském lese. Hračky ze dřeva splňují přísná bezpečnostní kritéria a normy stanovené Evropskou unií.

Vlastnosti

  • stavebnice autíčka
  • 10dílná dřevěná sada
  • špičková německá kvalita od Eichhorn
  • vícegenerační hračka
  • všestranně rozvíjí chlapce i dívky
  • splňuje přísné normy a kritéria EU
  • vhodná od 24 měsíců
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry balení7*25*15 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,24 kg
Note100% FSC recycled
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.