Dřevěná stavebnice bagr Constructor Excavator Eichhorn tři modely (bagr, traktor s rypadlem, nakladač) 90 dílů od 4 let

Popis produktu

Dřevěná stavebnice 3v1 Constructor Excavator od německého výrobce Eichhorn je perfektní dárek pro všechny šikovné děti již od 4 let. Moderní 90dílná sada umožní dětem výstavbu až 3 různých modelů – bagr, traktor s rypadlem a nakladač. Hlavní dílky stavebnice s precizně zpracovanými detaily jsou vyrobeny z kvalitního bukového dřeva a umožňují dětem snadnou manipulaci. Chlapci i dívky si zahrají na povolání konstruktérů, při skládání si vyzkouší své dovednosti, stejně si rozvíjejí i logické myšlení a technickou představivost. Se skvělou multifunkční skládačkou stráví děti dlouhé hodiny.

Stavebnice příznivě ovlivňují vývoj dítěte, zvyšují aktivitu jeho mozku, formují jeho osobnost, dovednosti i schopnosti. Dřevěná stavebnice Eichhorn se vyznačuje originálním designem a nejvyšší německou kvalitou, díky níž vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Podněcuje v dětech kreativní a abstraktní myšlení, přicházejí na nové nápady, učí se, jak realizovat své představy. Po každé dokončené stavebnici nabírají zdravé sebevědomí, dokáží se spolehnout na své vlastní schopnosti. Veselé barvy v kombinaci s přírodním vzhledem ozdobí každý dětský pokojíček a vytvoří útulnou a tvůrčí atmosféru.

Již více než 60 let přináší německý výrobce Eichhorn chlapcům a dívkám ty nejkvalitnější dřevěné hračky, které plně podporují rozvoj jejich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn jsou nadčasové, potěší i další generaci. Podporují u dětí zdravou zvědavost, představivost, rozvíjejí jejich dovednosti a jemnou motoriku. Nejvyšší etické a ekologické standardy společnosti Eichhorn přispívají k tradiční ochraně lesů, k výrobě hračky použito výhradně 100% dřevo FSC® získané udržitelným lesnictvím v Bavorském lese. Hračky ze dřeva splňují přísná bezpečnostní kritéria a normy stanovené Evropskou unií.

Vlastnosti

  • 90dílná dřevěná stavebnice
  • 3 různé modely (bagr, traktor s rypadlem nakladač)
  • špičková německá kvalita od Eichhorn
  • vícegenerační hračka
  • všestranně rozvíjí chlapce i dívky
  • splňuje přísné normy a kritéria EU
  • vhodná od 4 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodNěmecko
Rozměry balení8*28*20 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,45 kg
Note100% FSC recycled
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.