Dřevěná stavebnice vesmír Rocket Constructor Tool Box Eichhorn raketa kosmická loď a raketoplán 250 dílů od 6 let

Popis produktu

Dřevěná stavebnice Vesmír 3v1 Rocket Constructor od německého výrobce Eichhorn představuje vynikající dárek pro všechny kreativní děti od 6 let. S bohatou 250dílnou soupravou se zabaví při skládání 3 originálních vesmírných modelů – rakety, kosmické lodi nebo raketoplánu. Hlavní díly stavebnice s precizně zpracovanými detaily jsou vyrobeny z bukového dřeva, které je příjemné na dotek, dětem se s nimi snadno manipuluje. Malí technici a konstruktéři si s touto stavebnicí vyzkouší své schopnosti a dovednosti, zlepšují si logické myšlení a prostorové vidění. Při skládání špičkových stavebnic objevují stále nové herní možnosti, zabaví se na dlouhá léta. Všechny dílky stavebnice se nacházejí v praktickém boxu se šňůrkou, takže se snadno přenáší.

Kvalitní dřevěné stavebnice významně ovlivňují správný vývoj dítěte, zvyšují aktivitu jeho mozku, formují jeho osobnost, dovednosti i schopnosti. Dřevěná stavebnice Eichhorn se vyznačuje originálním designem a nejvyšší německou kvalitou, díky níž vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Podněcuje v dětech kreativní a abstraktní myšlení, zjišťují, jak realizovat nové nápady a řešit problémy, zajímají se o vesmír a svět kolem nich. Po každé dokončené stavebnici nabírají zdravé sebevědomí, spoléhají se na své vlastní síly a schopnosti. Syté barvy v kombinaci s přírodním vzhledem dřeva ozdobí každý dětský pokojíček a vytvoří útulnou a tvůrčí atmosféru.

Již více než 60 let přináší německý výrobce Eichhorn chlapcům a dívkám prvotřídní dřevěné hračky, které plně podporují rozvoj jejich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn jsou nadčasové, potěší i další generaci. Podporují u dětí zdravou zvědavost, představivost, rozvíjejí jejich dovednosti a jemnou motoriku. Nejvyšší etické a ekologické standardy společnosti Eichhorn přispívají k tradiční ochraně lesů, k výrobě hračky bylo použito výhradně 100% dřevo FSC® získané udržitelným lesnictvím v Bavorském lese. Hračky ze dřeva splňují přísná bezpečnostní kritéria a normy stanovené Evropskou unií.

Vlastnosti

  • 250dílná dřevěná stavebnice
  • možnost poskládat 3 různé modely (raketa, raketoplán, kosmická loď)
  • špičková německá kvalita od Eichhorn
  • vícegenerační hračka
  • všestranně rozvíjí chlapce i dívky
  • splňuje přísné normy a kritéria EU
  • vhodná od 6 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodNěmecko
Rozměry balení14*25*27 m
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,15 kg
Note100% FSC recycled
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.