Dřevěná stavebnice letadlo Constructor Airplane Eichhorn jeden model 18 dílů

Popis produktu

Dřevěná stavebnice Constructor Airplane od německého výrobce Eichhorn přinese dětem od 3 let mnoho radostných zážitků. Stavebnice letadla obsahuje 17 konstrukčních dílků, přičemž bude mít dítě k dispozici i 1 originální nářadí na utažení šroubů a matic. Hlavní díly s precizními detaily jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího bukového dřeva, jsou přizpůsobeny pro malé dětské ručičky. Chlapci i dívky si zahrají na letecké konstruktéry, při skládání si vyzkouší své dovednosti, rozvíjejí si logické myšlení a technickou představivost, učí se trpělivosti. Po dokončení stavebnice získá dítě nadčasový model letadla, se kterým si může zahrát nebo jej rozložit a znovu skládat.

Stavebnicové hračky jsou oblíbeným dárkem pro každé dítě. Zvyšují aktivitu jejich mozku, formují jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Skládačka Eichhorn se vyznačuje originálním designem a nejvyšší německou kvalitou, díky níž vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Podněcuje v dětech kreativní a abstraktní myšlení, přicházejí na nové nápady a myšlenky, učí se, jak realizovat své představy. Po každém úspěšném dokončení stavebnice nabírají zdravé sebevědomí, dokáží se spolehnout na své vlastní schopnosti. Veselé barvy v kombinaci s přírodním vzhledem ozdobí každý dětský pokojíček a vytvoří útulnou atmosféru. Při výrobě a zpracování dřeva byly dodržovány nejvyšší standardy kvality, splňuje i přísná kritéria kvality.

Již více než 60 let přináší německý výrobce Eichhorn chlapcům a dívkám ty nejkvalitnější dřevěné hračky, které plně podporují rozvoj jejich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn jsou nadčasové, potěší i další generaci. Podporují u dětí zdravou zvědavost, představivost, rozvíjejí jejich dovednosti a jemnou motoriku. Nejvyšší etické a ekologické standardy společnosti Eichhorn přispívají k tradiční ochraně lesů, k výrobě hračky použito výhradně 100% dřevo FSC® získané udržitelným lesnictvím v Bavorském lese. Hračky ze dřeva splňují přísná bezpečnostní kritéria a normy stanovené Evropskou unií.

Vlastnosti

  • stavebnice letadla
  • 17dílná dřevěná sada s nářadím
  • špičková německá kvalita od Eichhorn
  • vícegenerační hračka
  • všestranně rozvíjí chlapce i dívky
  • splňuje přísné normy a kritéria EU
  • vhodná od 3 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodNěmecko
Rozměry balení6*15*9 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,08 kg
Note100% FSC recycled
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.